Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayroyeten bu sene ilk defa lig bitmeyebilir

Sanki bu sene bu lig bitmeyecekmis gibi

Eger biz yarisda olursak birsey olmaz kafamiza vurup sampiyonlugumuzu calarlar

Amaaaaa eger fb ts kapismasi olursa

Bu sefer harbiden öluler cesetler gorebiliriz
Seçimlerden dolayı zaten ortalık gerginken futbolu 2-3 ay erteliyoruz deseler kimsenin sesi çıkmaz

Okan daha ilk zor anda panikledi yav aman aman yarisa girmeye dusunemiyorum bile rezil
Kepaze eder bizi

Bu Gökhan dinç ve haluk yürekli de transfer haberi falan yok arkadaşlar olsaydı şimdiye bir şeyler paylaşırlardı fener BJK üzerinden yayın yapıyorlar sadece , transfer kaynakları tamamen tükendi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah korusun, neler diyorsun öyle?..Kim şampiyon olursa olsun, futbol uğruna kimse canından olmasın...

Bu Gökhan dinç ve haluk yürekli de transfer haberi falan yok arkadaşlar olsaydı şimdiye bir şeyler paylaşırlardı fener BJK üzerinden yayın yapıyorlar sadece , transfer kaynakları tamamen tükendi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 aydır boş yapıyorlar zaten

Abi şu hakemleri salın artık ya.

Dün Tjk başlığında Tjk 10 kişi değil hakem onlardan yana 11 kişiler diye yorum atilmisti. Iyi de kırmızıyı niye verdi hakem o zmn? Herifler kazanamadi da maçı zaten. 3-0dan verdiler.

Kimse hakemlerden memnun değil. Amatör küme maclarinda hakem dövüyolar. Bu ülkede hakem olmak çok zor. Saygı duyuyorum bu yola girenlere.
Birkaç tanesine İngilizce öğrettim, MHK içindeki şerefsizlikleri anlattıkça az bile yapıyorlar dedim. Bazı hakemlerin nasıl yükseldiği, nasıl maç satıldığı vs vs nice olaylar var. Neyse, şimdi elemanları yakmayalım. Bir tanesi bizim Dortmund- Galatasaray hazırlık maçında maçımızı yönetmişti. Fenerliydi hıyar.

Abdul Mumin'in videolari harika ya. Hem cusseli hem hizli bi adam gibi duruyor topla iliskisi de fena degil hic. Cok hata yapiyor falan denmis ama bunu torpuleyebilecegimize inaniyorsak cok mantikli yatirim gibi duruyor

Sol bek transferi de yapmalıyız. Bunu da Babel'in yanına postayalım.

Birkaç tanesine İngilizce öğrettim, MHK içindeki şerefsizlikleri anlattıkça az bile yapıyorlar dedim. Bazı hakemlerin nasıl yükseldiği, nasıl maç satıldığı vs vs nice olaylar var. Neyse, şimdi elemanları yakmayalım. Bir tanesi bizim Dortmund- Galatasaray hazırlık maçında maçımızı yönetmişti. Fenerliydi hıyar.
Allah tan isim vermedin :)

Allah korusun, neler diyorsun öyle?..Kim şampiyon olursa olsun, futbol uğruna kimse canından olmasın...

Allah filan korumaz

Gozu donmus bir fb
Ve tuvalete bile kelesle giden bir karadeniz halki

Kan goruyorum ne yazik ki

Hatta bu isleri kasimak birilerinin isinede gelebilir malum surecte

12 puan farkda bile neler yasandi gecen sezon

Basabas gitseler ki muhtemelen oyle olacak

Olacak olan o

Üzücü, kırıcı, sinapsislerimiz ile bir sağa bir sola oynayan bir hafta sonu ve başlangıcı oldu.

Transfer transfer ama başarı önemli.

70 tane adam aldık ne zamandır ve hala 4 sene önce ki kadroyu bulamıyoruz. Hele 10 send önceyi hiç bulamıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt