Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyom reis epl kulübüne hangi medyanın gücü işler ki
Ya internette falan Kim ya da Szalai ile ilgili yabancilarin yazdigi seyi okusan Ferdinand-Vidic sanarsin adamlari. Bu herifler Super Lig izlemedigine gore bir yerlerde duyup okuyup buna inaniyorlar. Transfermarkt fiyatlamasi, Twitter'da birkac herifin tweet atmasi, milli takim hocalarinin beyanatlari, ulke gundemi/kamuoyunu domine etmesi falan derken sportif direktorler bu sehvete kapilabiliyor. West Ham panik modunda zaten, panik modunda olmayip alsalar tamam aynen planli yaparken kanmazlar diyecegim. Piyango hep bunlara vuruyor ne hikmetse

Pva dusmanlariyla savasacagiz

Gecen senede aynisini yaptiniz

Omer bayram yuzunden hayatimda ilk defa gs maclarini izlemedim
Pva düşmanı değiliz ki orta açamıyor savunma yapamıyor bazen orta saha da fln görüyorum kendisini biraz gamsız oynuyor gibi

Geçen sene 2 pas yapan kaleye şut çeken herkes bizim gözümüzde süperstar oluyordu. Geçen de söyledim. Futboldan da çok iyi anlayan bir arkadaşım Antalya maçını canlı izledi. Herif bir anda Pva nefreti ile dolmuş. İleri çıkıyor geri koşmuyor diyor.
Gecen sezon en az 10 tane asistini yediler.

Bazen ortasahada goruyorum sey dedigin bir taktik planin parcasi

Allahim kimlerle futbol konusuyoruz 😵
Taktik mi ? Oyun içinde kendini kaybediyor adam sakamisin Sen:) asıl sen buna taktik diyorsan biraz daha futbolu öğrenmelisin. Daha geçen hafta canlı izledim tv den izlemeye benzemiyor senin taktikler. Geliştir kendini

Pva düşmanı değiliz ki orta açamıyor savunma yapamıyor bazen orta saha da fln görüyorum kendisini biraz gamsız oynuyor gibi

PVAya son maç ben de çok kızdım ama ceza alanında bu kadar hareketsiz olursak son paslarda sıkıntı yaşamamız normal.. Seferovic 1 pozisyon hareketlenmedi ön direğe hangi maç olduğunu hatırlamıyorum birebir aynı pozisyon EPLde gol oldu bu hafta forvet öne koştuğu için.. Forvet golü atamasa da öne doğru hareketlendigine arkada diğer oyuncular boşa çıkıyor tabi bizde arkada Max 1 kişi olunca onu da beceremiyoruz. Oliveiranin PVAya attığı 3 nefis pas sırf şu sebeplerden hiç oldu ..

Şimdi size algıda seçicilik ve f5'e çalışan medyanın oyunlardan küçük bir örnek göstereceğim.

Buyrun Szalai haberi. Yasaklı kaynak vs bilmiyorum ben sadece bu oyunu görün istiyorum.

Ne demiş haberde bonuslarla 16m.
Ama bizle ilgili bir haber olunca direk misal marcao'da 12m+3m bonus diyorlar. Yazsana kardeşim burda da belki 10m bonus var. İşte böyle böyle bu itler kendi adamlarının değerini medya aracılığı ile şişiriyor. Malesef medyada güçsüsüz

PVAya son maç ben de çok kızdım ama ceza alanında bu kadar hareketsiz olursak son paslarda sıkıntı yaşamamız normal.. Seferovic 1 pozisyon hareketlenmedi ön direğe hangi maç olduğunu hatırlamıyorum birebir aynı pozisyon EPLde gol oldu bu hafta forvet öne koştuğu için.. Forvet golü atamasa da öne doğru hareketlendigine arkada diğer oyuncular boşa çıkıyor tabi bizde arkada Max 1 kişi olunca onu da beceremiyoruz. Oliveiranin PVAya attığı 3 nefis pas sırf şu sebeplerden hiç oldu ..
Pva geçen sene de kötüydü. Takim çok kötü olunca arka planda kaldi. Taylan berkani konuşmaktan pva ya sıra gelmedi :) Benim görüşüm pva oyun içinde kendini kaybediyor.

Taktik mi ? Oyun içinde kendini kaybediyor adam sakamisin Sen:) asıl sen buna taktik diyorsan biraz daha futbolu öğrenmelisin. Daha geçen hafta canlı izledim tv den izlemeye benzemiyor senin taktikler. Geliştir kendini

Kardesim gecislerde bek ortasahaya alinip ortasaha guclendirilir

Bunu bilerek yapar tdler

Mucidi bielsadir, guardiola bunu gelistirmistir

Gecen sene ft hocads torrentde yapardi

Neyse aykutcugum seni severim pls uzatmayalim

Yani su konuyu sana anlatmak icimi acitiyor resmen

Bize Baros tipi ve Elmandar tipi birer santrafor, Keita veya Ribery tipi bir kanat, Song tipi ve Marcao tipi birer stoper, Sneijder veya Lincoln tipi bir 10 numara, Hakan Ünsal gibi bir sol bek lazım.

--------------Okan----------------
Dubois--Song--Marcao--H.Ünsal
-------------Torriera---------------
-------------Oliviera---------------
Yunus-------Lincoln--------Ribery
--------------Baros----------------

-------------Muslera--------------
Boey--Emin--A.kerim--Kazımcan
---------Midtsjö--Hamza---------
Keita--Mertens/E.Akbaba--Kerem
-------Elmander/Seferovic--------

Gecen sezon en az 10 tane asistini yediler.
Aga olaya asist gözüyle bakıyorsunuz hep. 10 asistini yediler belki geriye gelmediği için de 10 gol yedik. Oturup geçen sene yediğimiz gollere bakalım. Kaç tanesi sol taraftan gelmiş.

Maçın belli dk larında sıkıntı yok zaten. Belli bir dk dan sonra geriye dönüşleri yok ne yazık ki. Umarım ben yanılırım. Ama ilerleyen günlerde daha fazla takip edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt