Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birinin gerçekten keremi uyarması lazım. Özellikle bencilliğini. Vazgeçilmezim havasında gibi hissettirmeye başladı.

Benim alternatifim de BAY ve kılınç olsa ben de öyle hissederdim.. Şu takıma bir Vargasi almadılar ne yaptığını bilen bir alfa lazim bize kerem ve çok sevsem de yunusta bu liderlik yok şimdilik..

PvA azıcık ritim bulsun bu ligde sol bek diye geçinenleri donunda sallar. Onun gibi hücumcu bek gelmedi ülkeye son senelerde.

Ya atakda keremin kaptirdigi toplarla ( pva ileri gidiyor kereme destek vermek icin) gol yiyoruz soldan
Pva geriye gelmiyor oluyor :)

Ne desen bos ya nasil izliyorlar maclari anlamak zor

Pvanin onune ver trezegeyi veyahut feghin solkanatlisini bak pva neler yapiyor

Adam okadar bos kosu atiyor ki keremin pas atsa cizgiye inecek top
Sirf sut cekmek icin iceri girip top kaptirmasindan tum takimin ebesini aglatiyor

Sorunu pvada buluyorlar

Toxic ve cahilce yorumlar pva hakkinda

Gomis’i şutlayıp Dzyuba’yı biz alsak yav. 5 yaş gençleşiriz. Herif daha geçen sezon 13 gol 10 asist yapmış

Ya atakda keremin kaptirdigi toplarla ( pva ileri gidiyor kereme destek vermek icin) gol yiyoruz soldan

Sirf sut cekmek icin iceri girip top kaptirmasindan tum takimin ebesini aglatiyor

Sorunu pvada buluyorlar

Bu konuda haklısın. Pva nin sanssizligi kerem gibi biri ile ayni kanatta olmasi

PVAya son maç ben de çok kızdım ama ceza alanında bu kadar hareketsiz olursak son paslarda sıkıntı yaşamamız normal.. Seferovic 1 pozisyon hareketlenmedi ön direğe hangi maç olduğunu hatırlamıyorum birebir aynı pozisyon EPLde gol oldu bu hafta forvet öne koştuğu için.. Forvet golü atamasa da öne doğru hareketlendigine arkada diğer oyuncular boşa çıkıyor tabi bizde arkada Max 1 kişi olunca onu da beceremiyoruz. Oliveiranin PVAya attığı 3 nefis pas sırf şu sebeplerden hiç oldu ..
Giresun maçında bizde bir pozisyon vardı Seferovic ön direğe koştu defansları kendine çekti. Hızlı bir atak olduğu için kaleci de çıkmıştı PVA'nın tarafına Emre penaltı noktası tarafında yani Sefer'in boşalttığı tarafa gelmesi gerekirken arka direğe gitti. PVA'da ezbere penaltı noktasına çıkardı. normalde doğru pozisyon alsa Akbaba boş kaleye gol olması gerekirdi. Pası da 2-3 kişi arasından çıkıp Olivera vermişti. Çok iyi pastı ama Akbaba'nın yanlış aldığı pozisyon yüzünden çöp oldu.

Transferde bir anda onlarca genç isim ortaya atıldı . Acaba kimlerle gerçekten ilgileniyoruz merak ediyorum . Acayip bir haber kirliliği var

Sorunu pvada buluyorlar

PVAyi severim ama bu da çok abartı bir yorum olmuş.. Satsak bizimkiler daha iyisini bulamaz muhtemelen ama göze batan defolari da var maalesef.. O da kerem gibi dağınık bazen hücum kısmında fazla zorlamalari var geri dönüşleri sıkıntı olabiliyor bu kayıpların .. Ne olursa olsun bir bek ileriye çıkınca topun kiymatini bir kanattan daha çok bilmeli.. Topu kaybedecekse de ya taç olsun ya aut PVA buralarda kritik hatalar yapabiliyor

Sorunu pvada buluyorlar

Tebrik ediyorum reis ilk defa keremin saçmalıklarını gören birine denk geldim. 40 maçta 10 maç iyi oynasa 30 maç net sıvıyor kerem ama millet uzaktan attığı 2-3 güxel gole kanıp yıldız yaptı herifi

yönetim transferde gaza basıp, nakit akışı sağlamak için mi göz yumdu marcaoya bilmiyorum ama cezai yaptırım falan uygulanabilirdi. paşa paşa gelip katılmalıydı bence kampa.
Ya bence odemesi falan sarkmisti bunlar da belgelemisti. Zaten kulube ihtar cekmisler o gun apar topar kabul edildi teklif. Basimiz yanmasin diye boyle bir yola gittiler o sekilde dedigin gibi acil odemelere sicak para buldular bir de Abdulkerim yerini doldurur gayet diye dusunduler ki yanlis degil Marcao'dan Abdulkerim'e gecmek cok iyi olmus yabanci siniri da dusunulunce

Benim alternatifim de BAY ve kılınç olsa ben de öyle hissederdim.. Şu takıma bir Vargasi almadılar ne yaptığını bilen bir alfa lazim bize kerem ve çok sevsem de yunusta bu liderlik yok şimdilik..
Vargas Kerem Yunus yetersiz bence kanat rotasyonu icin

Vargasi ben de begeniyorum ama sarteli kapayip ust uste kotu oynadigi maclar vardi gecen sene. Montella bir ara bunu 60larda aliyordu oyundan paso. Bir ara yedege falan da dustu aklimda yanlis kalmadiysa. Cok yetenekli bir futbolcu ama bence istikrarli degil. Avrupada da bu yuzden yapamamis olabilir. Atletizm ve istikrar acisindan eksisi var.

Vargas + bir kanat daha alinmali. Tek kanat alinma durumu varsa vargastan daha iyi biri alinmali /bence/

Top kereme gelince rakibi izleyin

Istisnasiz her takim (akli basinda tdsi olanlar)

Sagkanata hemen adam kaydiriyorlar cok yuksek olasi top kaybinda ordan atak baslatmak icin

Keremin zararlarini gecen sene cok anlattim dilimde tuy bitti yoruldum artik
Onyekuru 5 tane kerem eder. Almalıydık onyekuruyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt