Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte bunları yayında söyliceksin. zor bişey degil. yapamaz mısın?
Sen de söyleyebilirsin diyorum ben de mesela okan vasat diyebilirsin marcao 5 szlai 50 m euro diyebilirsin. Millet nasıl genç oyuncu buluyor deyip sonra genç oyuncuyla vakit kaybedemeyiz diyebilirsin

Ula bu Bjk gecen bize de yazilan Isak Hien denen herifi mi aliyormus. Gitmesini istemem iyi duruyor

Baglamdan uzaklasmayalim simdi ustat. Ben her mevkiye adam alalim demedim.

Hucuma zenginlik katmazsak bu kadronun is yapmasi zor. Bosuna debelenip dururuz burada niye takim kisir niye gol atamiyoruz diye

Hayır vargastan daha iyisi gerekir dedin ya ben de bu açıdan bakarsak bu mevkilere de daha iyi topcuların gelmesi gerektiğini belirtmek istedim mesele sayıyla alakalı değil kalite..
Sen sadece hücum için özel bir oyuncu istiyorum dersen anlarim o spesifik bir istek..

Miço ya da olivera dan biri de olabilir
Olivera'yı çabuk kesti bazı arkadaşlar ama hücumda yanlış tercihler yüzünden sonuçlanmayan ataklarımızın başlangıcının neredeyse hepsinde vardı. Kendisinin sorunu kendini biraz çabuk yere bırakması ve bazı pozisyonlarda çabuk karar veremediği için topu kaybetmesi, ilk sorunu için uyarı alacaktır ve akıllı oyuncu biraz daha zorlayıp faulü net gösterecektir, 2. sorunun nedeni ise daha takımda kimin nasıl koşu yapacağını - hareket edeceğini çözememiş olması bunun için takımın birbirine alışması ve biraz zaman geçmesi gerekiyor + olarak Emre'nin bağlantı konusunda çok kötü olması da kendisini etkiledi.

Ya abi bu isin bir ortasi var

Takimin en az 8 tane NET adami olmasi lazim

Geri kalanida genclerden potansiyelli topculardan olusmasi lazim

Niye bunun ortasini bulamiyorsunuz (lafim deniz kardese)

NET adamlarini aldin simdide genc adamlarini alacaksin

Bunu fuzyon edeceksin

NET adam istiyorsun diye genc dusmani olmuyorsun
Bir takim komple 21lik citirlardan olustugunda gecen sene neler yasandigini herkes gordu

Olivera'yı çabuk kesti bazı arkadaşlar ama hücumda yanlış tercihler yüzünden sonuçlanmayan ataklarımızın başlangıcının neredeyse hepsinde vardı. Kendisinin sorunu kendini biraz çabuk yere bırakması ve bazı pozisyonlarda çabuk karar veremediği için topu kaybetmesi, ilk sorunu için uyarı alacaktır ve akıllı oyuncu biraz daha zorlayıp faulü net gösterecektir, 2. sorunun nedeni ise daha takımda kimin nasıl koşu yapacağını - hareket edeceğini çözememiş olması bunun için takımın birbirine alışması ve biraz zaman geçmesi gerekiyor + olarak Emre'nin bağlantı konusunda çok kötü olması da kendisini etkiledi.
Ben hepsinin kaliteli olduğunu düşünüyorum hocam .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt