Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.822
- 109.657
- 4.878
Manasi cok derinüstad böyle kuru kuru bilgi verme yorum da yap. ne anlamalıyız bu rakamlardan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manasi cok derinüstad böyle kuru kuru bilgi verme yorum da yap. ne anlamalıyız bu rakamlardan?
Bu hafta da hareket olacağı yok, bizim hücum transferleri eylüle kalır
pva'ya sallayanların derdi pva degil aslında. bilinçaltındaki mertens oynasın istegini rasyonalize etmek için kazımcan'ı yerli kontenjanına dahil etme çabası. ama maalesef mertens 11 oynayamaz.
Tor sarkik libero sayilmaz mi reis neden 1 adam daha aldin orayailk iki maçta da ortaya çıktı ki
1 pasör ortasaha
1 şutör 10 numara
1 delici kanat
1 çabuk santrafor
1 stoper
1 hücumcu bek
1 sarkık libero
olmak üzere 7 transfere acilen ihtiyaç var.
daha bir müjdat yetkiner tarzı düşündümTor sarkik libero sayilmaz mi reis neden 1 adam daha aldin oraya
sağlam oyuncutottenham 25 milyon avroya destiny diye bir solbek almış udineseden. nasıl herif?
tottenham 25 milyon avroya destiny diye bir solbek almış udineseden. nasıl herif?
Çok zor. Kapatıp gidelim dükkanı en iyisi.ilk iki maçta da ortaya çıktı ki
1 pasör ortasaha
1 şutör 10 numara
1 delici kanat
1 çabuk santrafor
1 stoper
1 hücumcu bek
1 sarkık libero
olmak üzere 7 transfere acilen ihtiyaç var.
Keremi birkaç maça döver mi sence?PvA benim 2015'ten beri takip ettiğim bir adam. Sol kanat beklere özel ilgim var. Geçen maçta stadyumdaydım. Özellikle sadece 10 dakika PvA'a dikkat ettim kerem ya da oliveira alıyor topu bu adam boş koşu yapmış oluyor, bu sırada kerem ve oliveira topu kaptırıyor bu adam geri dönene kadar canı çıkıyor. Yemin ederim böyle 3-4 net pozisyon saydım. Defansif olarak kafayı verdiğinde iyi seviyede (nou camptaki maç) ama kimse hücumuna laf söyleyemez.
2014'te Telles'i aldık forum defansı kötü diyordu, 2015'te Carole'ü aldık hücumu kötü diyordu. Saracchi, Latovlevici neler geldi neler. PvA son senelerde gelmiş en iyi sol bektir. Sevmeyenler bazen biraz lakayıt davranıyor diye sevmiyor ama benim gözüm kapalı ilk yazacağım adamlardandır kendisi.
Transferde çıkan isimler olarak söylüyorum, yoksa banane fenerin alt yapısıyla oynadığı maçtan.En kotu gun fabrzio ve di marzionun joao pedroyu fbye yolladigi gundu
Kpasa fatih sarac oldugu surece fbye vermeye devam edecegi icin beklenen bir sonuctu