Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pva'ya sallayanların derdi pva degil aslında. bilinçaltındaki mertens oynasın istegini rasyonalize etmek için kazımcan'ı yerli kontenjanına dahil etme çabası. ama maalesef mertens 11 oynayamaz.

Hayır, daha çok, yabancı stoper alıp Abdül’ü yedeğe almak istedikleri için.

Bana kalırsa ben stoperle beraber Mert Müldür alırım. Kazımcan ile verim almamız zor.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

ilk iki maçta da ortaya çıktı ki
1 pasör ortasaha
1 şutör 10 numara
1 delici kanat
1 çabuk santrafor
1 stoper
1 hücumcu bek
1 sarkık libero
olmak üzere 7 transfere acilen ihtiyaç var.

PvA benim 2015'ten beri takip ettiğim bir adam. Sol kanat beklere özel ilgim var. Geçen maçta stadyumdaydım. Özellikle sadece 10 dakika PvA'a dikkat ettim kerem ya da oliveira alıyor topu bu adam boş koşu yapmış oluyor, bu sırada kerem ve oliveira topu kaptırıyor bu adam geri dönene kadar canı çıkıyor. Yemin ederim böyle 3-4 net pozisyon saydım. Defansif olarak kafayı verdiğinde iyi seviyede (nou camptaki maç) ama kimse hücumuna laf söyleyemez.

2014'te Telles'i aldık forum defansı kötü diyordu, 2015'te Carole'ü aldık hücumu kötü diyordu. Saracchi, Latovlevici neler geldi neler. PvA son senelerde gelmiş en iyi sol bektir. Sevmeyenler bazen biraz lakayıt davranıyor diye sevmiyor ama benim gözüm kapalı ilk yazacağım adamlardandır kendisi.
Keremi birkaç maça döver mi sence?

2023 deki 23. Şampiyonluk ve transferin bitmesine 23 gün kaldı al sana sembolizm

Getirin Belotti..Kaan ve Kanatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt