Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cogu top kayiplari o bolgeden yedigimiz ataklarin baslangici da o bolgedenTakimda o kadar cok sorun vardı ki onları halledelim solu bir şekilde idare ederiz diye düşünmüştür. Lakin giresun macinda idare edemeyeceğimizi gördü.
Hiç sanmıyorum. Serdar Güzelaydın ciddi tepki çeker. Erden Timur, Rezan ile çalışmak istemez gibi geliyor söylentiler doğruysa. Murat Özkaya olur. Diğer isimler de Murat Özkaya gibi paralı isimler olacaktır. Ali Yüce olabilir mesela.
Belotti Roma olmazsa, Nice deniliyordu;
Belotti için Roma olmazsa Nice deniliyordu;
Bulunsa bile onlara gereken sabır gösterilir mi?17den başlasak da olur abi şimdilik. Derwall, Kalli falan da bulunmuyor işte artık.
Sanmam.Bulunsa bile onlara gereken sabır gösterilir mi?
İtalya basınında Bologna-Shomurodov işinin olmadığını(giderek uzaklaşdığını) bu sebeple Belotti için farklı ekonomik yollar bulmak zorunda olduğu yazılmış.kader ağlarını örüyor sanırım
kluivert ve zekiyi bize versinler 10myeİtalya basınında Bologna-Shomurodov işinin olmadığını(giderek uzaklaşdığını) bu sebeple Belotti için farklı ekonomik yollar bulmak zorunda olduğu yazılmış.
Yeni nesil?
Sen fırına ekmek almaya giderken ben fırıncının kızıyla takılıyordum
Nelsson' u bizim gördüğümüz kadar değerli görmemişler belli ki; yoksa serbest kalma bedelini ödemeye gücü yetmeyecek durumda değiller. Bunda pek kızılacak bir şey yok. Bunca sıkıntının arasında belki hayrımıza da olmuştur bu tercihleri...vay şerefsizler. 20 yaşında üst seviye maç tecrübesi az olan adama verdikleri paraya bak, bizim nelson'a cimrilik yapıyorlar
Ne zaman kuş görsek asıp kesiyoruz. Aynen.Çok da şeyimde ne yaptığın. Saçma sapan mesajların var hep. Kaç senedir bir tek pozitif mesajın var mı acaba, merak ediyorum. Ne zaman görsem aynı, herkesi asıp kesmekle meşgulsün, “dedeciğim”.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Ne zaman kuş görsek asıp kesiyoruz. Aynen.
Sizin gibi vasat seviciler yüzünden bu halde bu takım.
Daha çok vitaminsiz genç veletler müstehak sizin gibilere