Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.605
- 30.539
- 1.988
Sprintte sonuncuyuz galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O sadece Türkiye temsilcisidir en fazla reis.Ufak meselelere takılmayalım temsilcisini bile değiştirebilir..O türk menajeri yüzünden gelmesin. Adam komisyonunu alamadı diye yönetimi elestiriyor.
Bu kerem vizonteledeki kel Sezgine benziyor.
Sprintte sonuncuyuz galiba
Yanlışlıkla TS'ye bakmışım renktaş sorry. 1312 sandım bizimkiniNasil sonuncu oluyoruz? Yav üstümüzde ki ve altimizda ko takimin mesafesi bizimkinden az. Bizim rakam lig ortalamasindan bile yüksek. Nasil sonuncu oluyoruz?
Sukunetimizi muhafaza edelim rtsNasil sonuncu oluyoruz? Yav üstümüzde ki ve altimizda ko takimin mesafesi bizimkinden az. Bizim rakam lig ortalamasindan bile yüksek. Nasil sonuncu oluyoruz?
Onu izlerken de benim moralim bozuluyor.teklif gelmiyo diye morali bozuluyo, maaşı az diye morali bozuluyor hayata bak be![]()
Sabretmeye gerek yok okan hoca dersini aldi bu haftadan itibaren showa basliyoruz.yeni bir kadro kurulan 2011-2012 sezonuna da vasat başlamıştık. 3-1 lik fener maçından sonra takım tam anlamıyla oturdu, bu sebeple biraz sabretmek gerek.
keremi keserek ben ders aldım mesajı verecek hocamızSabretmeye gerek yok okan hoca dersini aldi bu haftadan itibaren showa basliyoruz.
torreira ve mertens tam hazır hale gelip ilk 11 olunca gerçek takım ortaya çıkacak. sefer zaten geçen sezon doğru dürüst top oynamadı onun da maç eksiği var. ama iyi bir kanat şart sadece kerem ve yunus ile olmaz elde başka oyuncu yok o bölgelerdeSabretmeye gerek yok okan hoca dersini aldi bu haftadan itibaren showa basliyoruz.
keremi yedeğe çekip bi kanat alıyoruz, muslerayı paketliyoruz yerli kaleci koyuyoruz, sınır derdi falan kalmıyor şov başlıyortorreira ve mertens tam hazır hale gelip ilk 11 olunca gerçek takım ortaya çıkacak. sefer zaten geçen sezon doğru dürüst top oynamadı onun da maç eksiği var. ama iyi bir kanat şart sadece kerem ve yunus ile olmaz elde başka oyuncu yok o bölgelerde
maçtan sonra zaten top kaybı ve pas hatalarına dikkat çekti. eksikleri ince ayrıntısına kadar görüyor bence. ama özellikle şu maçta emre akbaba ve kereme mecburduk çünkü yerlerine oynatacak adam yoktu. akbabayı çıkarıp gomisi alabildi işte en fazla. bir kanat alırsak ve mertens de hazır hale gelince ön hat daha alternatifli hale gelmiş olacakOkan hoca takım içinde pasif kalan topu ayağına bekleyen oyuncu sayısını mutlaka azaltmali örneğin akbaba asla 11olamaz fakat sonradan girerse skora katkı verebilir mental açıdan alanyadan sonrası büyük geliyor belli
Keremi ise ya döve döve ya seve seve pas oyununa alıştırmak lazım ki bunu basarmadigi sürece Avrupa'dan çok ciddi teklif alamaz
Transfer içinse bize en acil ortasaha ve forvet arasında bağ kuracak bir kanat veya 10gibi.biri lazim