Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi size açık yüreklilikle bisey soracağım. Öz eleştiri yapmak istiyorum.

Maçlarımız yenilgi ya da beraberlikle bitince bütün hafta yemeden içmeden kesişiyoruz. Foruma girmeyi bırakın, gs tv izlemiyorum. Takip etmiyorum. Şimdi Giresun maçından beri düşünüyorum,

Ben iyi gün taraftarı miyim ?
Gs nin iyi gunu mu var reis

Olsen gelse bari bu hafta. Abdülkerim 1-2 hata daha yapsa altından kalkamaz artık.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marc Bartra iyi transfer gibi duruyor. Trabzon'un savunma problemlerine merhem olabilir. Eren konusunda basindan beri diyorum Boey gibi ayni. Larsen biraz aksadi ligdeki maclarda cok iyi gorunmustu. Vitor Hugo ve Denswil vasat herifler. Ugurcan geriye gitmis gibi duruyor

Trabzon'da gercek problem orta sahanin ortasi. On liberolari yok adam gibi. Siopis cok yipranacak onumuzdeki haftalarda cunku onu tasiyan pis oyunuydu Avrupa'da para etmiyor ligimizde de hakemler tarafindan mimlenmis gibi duruyor. Bakasetas orada oynatiliyor ama asla olmuyor. Hamsik cok acil lazim bu heriflere. Oraya bir transfer yaparlarsa sasirmam, Grillitsch olabilir

Hucumda Trezeguet iyi ama Nwakaeme kadar iyi degil. Visca bence oyunlarini bozuyordu ama duran toplarda cok onemliydi. Kouassi sagda oynayamiyor solda da istikrarsiz Trezeguet varken pek is yapmaz. Djaniny faydali bir adama donusmus ama o da solda oynuyor. Abdulkadir yeniden saga gecer ve form tutarsa hucumlari duzelir ama simdilik cok aksak bir goruntude

Bardhi et mi balik mi anlamadim. Cornelius fena degil aynen devam ediyor ama ikamesi olmayan bir adam yogun mac takviminde ne yapacaklar merak ediyorum

Yine de izledigim kadariyla rakipler icinde en ciddisi Trabzon gibi durmakta

Screen Shot 2022-08-17 at 6.58.24 PM.webp

Kaleci iyi
Bartha iyi
Hugo iyi siopus iyi bakesetas iyi cornelius iyi djaninny iyi sol ve sağ bekleri idare eder bence kadroları çok iyi trabzonun derbilerde dagilmalarini beklemek lazım zaten Trabzon basini iki üç mağlubiyette kovalar hocayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt