Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heyecanlandıracak duyum da kalmadı.

fd7966073ec7ce2fea184e81d02dd34e.gif
Cuma maç var, elimizdekilere konsantre olmak daha akılcı.

Kerem yine aynı oynarsa, dağa kaldırıp sopalamayı düşünüyorum, gelir misin?

isak hein'in defanstaki partneri ekdal attı golü 2-0

Bu haftadan beklentim ; Ümraniye’yi yeniyoruz fner UEFA’ya veda edip ligde Adana ile 2-2 berabere kalıyor.. Antalya trabzonu 1-0 ile geçiyor Beşiktaş umrumda değil.. anca keser beni 1 haftadır Evde hem covid geçirdim hemde Giresun maçı tüm moralimin içine sıçtı.
Geçmiş olsun renktaşım....

Bu haftadan beklentim ; Ümraniye’yi yeniyoruz fner UEFA’ya veda edip ligde Adana ile 2-2 berabere kalıyor.. Antalya trabzonu 1-0 ile geçiyor Beşiktaş umrumda değil.. anca keser beni 1 haftadır Evde hem covid geçirdim hemde Giresun maçı tüm moralimin içine sıçtı.

Geçmiş olsun üstad

Geçmiş olsun renktaşım.

Fenerin uefaya devam etmemesi pek stratejik bir dilek olmamış.

Olsen fırsat transferi olur. 3.5-4 milyon euro. Genç ve düzenli oynayan oyuncu. Hızı da iyi, Umarim elden kaçmaz. Daha fazlasına satarız alırsak.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

giresun maçı sağ olsun insanda ne iştah ne heyecan bıraktı nöbetin böyle olması normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt