Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
Cuma maç var, elimizdekilere konsantre olmak daha akılcı.Heyecanlandıracak duyum da kalmadı.
![]()
Kerem yine aynı oynarsa, dağa kaldırıp sopalamayı düşünüyorum, gelir misin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuma maç var, elimizdekilere konsantre olmak daha akılcı.Heyecanlandıracak duyum da kalmadı.
![]()
Cica, ömer, omarLuyindama yi kendisi görmek istemedi mi
Geçmiş olsun renktaşım....Bu haftadan beklentim ; Ümraniye’yi yeniyoruz fner UEFA’ya veda edip ligde Adana ile 2-2 berabere kalıyor.. Antalya trabzonu 1-0 ile geçiyor Beşiktaş umrumda değil.. anca keser beni 1 haftadır Evde hem covid geçirdim hemde Giresun maçı tüm moralimin içine sıçtı.
Cuma maç var, elimizdekilere konsantre olmak daha akılcı.
Kerem yine aynı oynarsa, dağa kaldırıp sopalamayı düşünüyorum, gelir misin?

Ben de anlam veremedim o transfere. Bir güçlü santrafor, bir 10 numara alınmalıydı bence. Belki de seferi alternatif olarak düşündülerseferi niye aldık madem aynı tip gomis var elimizde zaten
Bu haftadan beklentim ; Ümraniye’yi yeniyoruz fner UEFA’ya veda edip ligde Adana ile 2-2 berabere kalıyor.. Antalya trabzonu 1-0 ile geçiyor Beşiktaş umrumda değil.. anca keser beni 1 haftadır Evde hem covid geçirdim hemde Giresun maçı tüm moralimin içine sıçtı.
Bu haftadan beklentim ; Ümraniye’yi yeniyoruz fner UEFA’ya veda edip ligde Adana ile 2-2 berabere kalıyor.. Antalya trabzonu 1-0 ile geçiyor Beşiktaş umrumda değil.. anca keser beni 1 haftadır Evde hem covid geçirdim hemde Giresun maçı tüm moralimin içine sıçtı.
Fenerin uefaya devam etmemesi pek stratejik bir dilek olmamış.Bu haftadan beklentim ; Ümraniye’yi yeniyoruz fner UEFA’ya veda edip ligde Adana ile 2-2 berabere kalıyor.. Antalya trabzonu 1-0 ile geçiyor Beşiktaş umrumda değil.. anca keser beni 1 haftadır Evde hem covid geçirdim hemde Giresun maçı tüm moralimin içine sıçtı.
Tum biletleri alirsak iç saha gibi olur. Haydi aslanlar bitirin biletleri
Konferansa yedeklerle çıkarlarKonferans ligine gitsin UEFA fazla fnere.