- 4 Ağustos 2009
- 91.054
- 72.496
- 5.358
Son gune kadar her sey olabilir. Sabırla bekleyelim.Murat Kara Bey yazınca gaza geldim de sordum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son gune kadar her sey olabilir. Sabırla bekleyelim.Murat Kara Bey yazınca gaza geldim de sordum.
Kaptanım bu sene düzgün oyna. Valla çok para veriyoruz sana.dGeçmişe mazi diyorlar renkttaş
Her devasinda Morutan Cicaldau örnegi veriyoruz ama Nelson Marcao örneginide görmek lazim, bunlarda genc sonucta. Marcao gitti para birakti. Nelson da gidecek bu sene veya gelecek sene iyi paraya. Yalnisi Morutan'da veya Cicauldau'da aramamak lazim, getirenlerde hata vardi. Tutar veya tutmaz orasi ayri. Cicaldau net yetersiz ama Morutsan'dan ben biraz ümitliyim, kiralikta gitti simdi. Umarim Yunus gibi geri döner.
Morutanla çikaldoyu renkdas.Icardiler hazardlar belottiler. Kimi satıp para kazancağız ilerde? Yapın 3 tane scout transferi 2-3 seneye çıkartalım 30 milyon euro.
...Wanda‘nin memeleri kafami karistirdi
Bakmazsa nasıl görecek yahu.İcardiyle wanda türkiyede olsa sc1905 falan duyururdu adamlar uçuş listelerini görebiliyorlar
İcardiyle wanda türkiyede olsa sco1905 falan duyururdu adamlar uçuş listelerini görebiliyorlar
İş kazası. İkisinden de zarar etmeyiz muhtemelen. Telles marcao nelsson gibi defans oyuncularını bulmak lazım. Yetenekli hücum oyuncuları bize düşmüyor zaten.Morutanla çikaldoyu renkdas.
Çocuklar sağlam GALATASARAYLI. Haliyle geçmişte olmasa da haber çıktı çıkalı şu ana kadar bakmışlardır. bu adamlar kesinleşmemiş biletleri bile açıklayan adamlar. Rezarvasyonları bile söylüyorlarAdam 7/24 ucuslari mi takip ediyor? Transferde bitme asamasina gelen oyunculara bakiyor ne zaman Istanbul'a gelir diye.
Oyle pat diye sessiz sedasiz Istanbul'da olan heriften ne ara haberi olacak?