Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Kara Bey yazınca gaza geldim de sordum.
Son gune kadar her sey olabilir. Sabırla bekleyelim.

1532d750af8aa780553c8313b9ad68bb.jpg

Her devasinda Morutan Cicaldau örnegi veriyoruz ama Nelson Marcao örneginide görmek lazim, bunlarda genc sonucta. Marcao gitti para birakti. Nelson da gidecek bu sene veya gelecek sene iyi paraya. Yalnisi Morutan'da veya Cicauldau'da aramamak lazim, getirenlerde hata vardi. Tutar veya tutmaz orasi ayri. Cicaldau net yetersiz ama Morutsan'dan ben biraz ümitliyim, kiralikta gitti simdi. Umarim Yunus gibi geri döner.

ya da tersini hiç konuşmuyoruz net oyuncu diye babellli falcaolu serili takımlar yaptık ne oldu sonunda ?

dengeli olması lazım

Icardi hizli degil, dribbling yapamiyor ve adam eksiltmiyor yorumlarini gorur gibiyim. Yuksek maliyetli gereksiz oyuncularin pesindeyiz.

İcardiyle wanda türkiyede olsa sco1905 falan duyururdu adamlar uçuş listelerini görebiliyorlar

Wanda kuaförde GS ile anlasmaya yakiniz demiş. Bu iş bitmistir. Kuaför duyumu geldi

İcardiyle wanda türkiyede olsa sco1905 falan duyururdu adamlar uçuş listelerini görebiliyorlar

Adam 7/24 ucuslari mi takip ediyor? Transferde bitme asamasina gelen oyunculara bakiyor ne zaman Istanbul'a gelir diye.

Oyle pat diye sessiz sedasiz Istanbul'da olan heriften ne ara haberi olacak?

Kaan-Nelson-Abdul
Yunus-Toreyra-Sergio-Mertens
Hazard
Belotti-Icardi

Adam 7/24 ucuslari mi takip ediyor? Transferde bitme asamasina gelen oyunculara bakiyor ne zaman Istanbul'a gelir diye.

Oyle pat diye sessiz sedasiz Istanbul'da olan heriften ne ara haberi olacak?
Çocuklar sağlam GALATASARAYLI. Haliyle geçmişte olmasa da haber çıktı çıkalı şu ana kadar bakmışlardır. bu adamlar kesinleşmemiş biletleri bile açıklayan adamlar. Rezarvasyonları bile söylüyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt