Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son dönem çok tartışıldığı için söylüyorum.

izlemek de yetmez bir futbolcuyu. kimin izlediği analiz ettiği de önemli.

analiz yeteneği olmayan bir futbolseverin gözlemleri de bir çok açıdan kaale alınacak düzeyde değil.

istatistik sitesinden ya da fm’den veri yorumlama kısmını zaten geçiyorum.

Casemiro Real Madrid’deki duzenini bozup para icin Manchester United’e gidecek gibi

Bizim takimda yaratici delici oyuncu yok daha dogrusu varda yok kerem ve yunus bu isi yapabilir ama henuz cok toylar

Kerem muthis alip adam eksiltip gidiyor ya bir fazla calima gidiyor ya topu bir fazla durtuyor yada zora girince gelisi guzel ortaya gonderiyor yunus daha oturakli ama oda maalesef olgun degil

Seferovic zaten o tarz oyuncu degil eee biz kimle pozisyona girecegiz ? oliviera birseyler yaparsaya kaliyoruz bence kurulan kadro yapilanmasi yine yanlis turkleri iki kanada kullanmak kadar salakca birsey yok Defansta turk kullanacaksin yada orta sahada oynatacagin cidden iyi bir turk olacak elinde

Maalesef biz her mac hucumda kisir kalacagiz begenmedigimiz fenerbahce bile hucumda okadar cesitliki biz kerem ve yunusa mecburuz

Bu takimda kerem ve yunus 11 oynadigi surece maalesef gol ve hucum sorunu devam eder ilk 3 e de giremeyiz sezon basi yaziyorum burda kalsin gecen sezonki kadro icinde ayni seyi soylemistim bu sezonki kadroda orta saha daha kaliteli ama hucum maalesef yetersiz mertens gelse bile yetmez iki tane kanat bir tane 10 numara bulup sag sol beki turk yapmazsak sorunda cozulmez

Dubois, Midstjö sıradaki sakatlanacak transfer kim acaba… Gelen adama bir haller oluyor antrenmanda bu kadar sakatlık oyuncudan kaynaklı olamaz artık.

Tam kadro bir maça çıkamadan ligi bitirecez böyle giderse…

Bize gelen sakatlaniyor ve performansi düsüyor, gecen sezon kiralik verdigimiz oyuncular kariyerlerin sezonunu gecirdiler - Okan,Yunus,EmreA.

Bunun aciklamasi var m yav? Mesela Boey falan kiralik gitsin bak nasil oynuyorlar herifler kesin sakatsizlik en iyi sezonunu gecirir.

Dünyanın en kötü yönetilen kulübü vallahi ya. Bu kadar paraya rağmen bu bu kadar başarısızlık ve iş bilmezlik akıl alır gibi değil.

Bari Keremi falan bunlara kakalasaydık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt