Alex Aslan
Yeni Üye
- 6 Ağustos 2022
- 75
- 76
- 93
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
www.barcablaugranes.com
depayyyyyyy
Fenerbahçe, resmi hesaplarından İçişleri Bakanlığına dava açtığını duyurdu. İşte o açıklama:
''Kulübümüz, 3 Temmuz 2011 tarihinde başlayan ve devam eden kumpas soruşturması sırasında, savcılık ve emniyet mensuplarının ‘ağır hizmet kusuru’ niteliğindeki idari işlem ve eylemleri dolayısıyla uğramış olduğu zararlar sebebiyle, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı’na karşı 19 Ağustos 2022 tarihinde,
İstanbul 6. İdare Mahkemesi’nin 2022/1797 esas dosyası ile maddi ve manevi tazminat ile Fenerbahçe’ye itibarının iadesi talepli tam yargı davası açmıştır.''
![]()
Alamıyorlar. Cocuklari evine birakacak veya yakina birakacak bir servis vs bile yok yolda kaç kere gördüm yağmurda çamurda gittiklerini. Madem bu çocuklar senin gelecegin. Geleceğini de düşünmen lazim benceGalatasaray'ın altyapısında oynayan çocuk et alamıyorsa kapatalım dükkanı renktaşım.
Ben burada boşuna mı yazdım lan onca şeyi.1.7 milyon euroyu kabul etmiş karşıdaki teklif 4.5 milyon euro
Ya bizim teklifimiz falan yok kurusıkı atıyorlar yada harbi zeka geriliği var herifte.
Renktaş ülkede etin lüx bir item olmadığı bir meslek grubu kaldı mı ki?Galatasaray'ın altyapısında oynayan çocuk et alamıyorsa kapatalım dükkanı renktaşım.
Alamıyorlar. Cocuklari evine birakacak veya yakina birakacak bir servis vs bile yok yolda kaç kere gördüm yağmurda çamurda gittiklerini. Madem bu çocuklar senin gelecegin. Geleceğini de düşünmen lazim bence
abi bırak feneri falan şimdi hadi bi tuşa basacaksınız eller tetikte bekliyorum saat geçiyoFener vien maçı için de ağlamış, her gün farklı bir konuya ağlıyorlar, sıkılmadık mı bunlardan artık yav
Kulüp dışındaki sürece kulüpler etki edemiyor fazla malum La Masia gibi değil bizdeki düzen. İyi beslenemiyorlar o kesin.Galatasaray'ın altyapısında oynayan çocuk et alamıyorsa kapatalım dükkanı renktaşım.
Sal olm beni, yazıyorsun işte bununla.abi bırak feneri falan şimdi hadi bi tuşa basacaksınız eller tetikte bekliyorum saat geçiyo
juve alacaksa 30bonucci sakatlanmış juve 25ver al nelssonu
yazamıyorum ki yazılarım düşmüyo mod onayı falan diyo ayrıca bu ben değilim bunla yazamam CK bi marka idi. PM de atılmıyo ona.Sal olm beni, yazıyorsun işte bununla.
Pm at Alpere, döner o sana sonucu.

Bunların şike davası usulden düşmüştü değil mi? Yani dinlemeler izinsiz yapıldığı için. Sahte delil üretme, yapılmamışı yapılmış gibi gösterme tarzı bir durum olmadığından bu tarz bir davanın kabul edilme durumu normal bir hukuk devletinde olamamalı diye düşünüyorum. Tabi normal bir hukuk devletinde bunlar alt lige düşürülmeliydi. Hukuk okuyan arkadaşlar varsa daha iyi aydınlatır bizi. Keşke CAS'a da açsalar.Fenerbahçe, resmi hesaplarından İçişleri Bakanlığına dava açtığını duyurdu. İşte o açıklama:
''Kulübümüz, 3 Temmuz 2011 tarihinde başlayan ve devam eden kumpas soruşturması sırasında, savcılık ve emniyet mensuplarının ‘ağır hizmet kusuru’ niteliğindeki idari işlem ve eylemleri dolayısıyla uğramış olduğu zararlar sebebiyle, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı’na karşı 19 Ağustos 2022 tarihinde,
İstanbul 6. İdare Mahkemesi’nin 2022/1797 esas dosyası ile maddi ve manevi tazminat ile Fenerbahçe’ye itibarının iadesi talepli tam yargı davası açmıştır.''
![]()
Mehmet özcan'a söylemiş sefer