Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0B3B03EA-3EF7-4E17-BE15-FB24DD165615.webp

Fenerbahçe, resmi hesaplarından İçişleri Bakanlığına dava açtığını duyurdu. İşte o açıklama:

''Kulübümüz, 3 Temmuz 2011 tarihinde başlayan ve devam eden kumpas soruşturması sırasında, savcılık ve emniyet mensuplarının ‘ağır hizmet kusuru’ niteliğindeki idari işlem ve eylemleri dolayısıyla uğramış olduğu zararlar sebebiyle, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı’na karşı 19 Ağustos 2022 tarihinde,

İstanbul 6. İdare Mahkemesi’nin 2022/1797 esas dosyası ile maddi ve manevi tazminat ile Fenerbahçe’ye itibarının iadesi talepli tam yargı davası açmıştır.''

🤡

yuh be yuh.

Galatasaray'ın altyapısında oynayan çocuk et alamıyorsa kapatalım dükkanı renktaşım.
Alamıyorlar. Cocuklari evine birakacak veya yakina birakacak bir servis vs bile yok yolda kaç kere gördüm yağmurda çamurda gittiklerini. Madem bu çocuklar senin gelecegin. Geleceğini de düşünmen lazim bence

1.7 milyon euroyu kabul etmiş karşıdaki teklif 4.5 milyon euro

Ya bizim teklifimiz falan yok kurusıkı atıyorlar yada harbi zeka geriliği var herifte.
Ben burada boşuna mı yazdım lan onca şeyi.

Herif homesick işte, Roma'da yedek kalmak çekici geliyor. Abraham'ı geçen seneki performansından sonra asla kesemez.

Üstüne geçen sene sakatlıktan 20 maç kaçırmış diyorlar, hamstring bir de, 3 aydır da idman yapmayana senin gibi 4 verecek başka enayi çıkmaz, çıkmıyor da zaten.

Fener vien maçı için de ağlamış, her gün farklı bir konuya ağlıyorlar, sıkılmadık mı bunlardan artık yav

Alamıyorlar. Cocuklari evine birakacak veya yakina birakacak bir servis vs bile yok yolda kaç kere gördüm yağmurda çamurda gittiklerini. Madem bu çocuklar senin gelecegin. Geleceğini de düşünmen lazim bence

Yazık vallahi yazık. Ne diyeyim.

Galatasaray'ın altyapısında oynayan çocuk et alamıyorsa kapatalım dükkanı renktaşım.
Kulüp dışındaki sürece kulüpler etki edemiyor fazla malum La Masia gibi değil bizdeki düzen. İyi beslenemiyorlar o kesin.

Bizi geçtim Anadolu kulüpleri ne haldedir düşünemiyorum.

Avrupa'da öğününe kadar dikkat ediyorlar özelikle öne çıkanlar için, maliyet meselesindne ziyade düzen meselesi, 2-3 senelik gelen yönetimler çıktısı 3-5 sene sonra görülmeye başlanacak alanlara da eğilmiyorlar

romadan daha fazla para koparmak için gs haberi mi yaptırıyorlar diye düşündürdü:unsure:

Sal olm beni, yazıyorsun işte bununla.

Pm at Alpere, döner o sana sonucu.
yazamıyorum ki yazılarım düşmüyo mod onayı falan diyo ayrıca bu ben değilim bunla yazamam CK bi marka idi. PM de atılmıyo ona.
Üye olurken mesaj geliyo tanısma alanı diye, tanısma alanına yeni üyeler mesaj atamıyo öyle de bi sıkıntı var :asd:

Fenerbahçe, resmi hesaplarından İçişleri Bakanlığına dava açtığını duyurdu. İşte o açıklama:

''Kulübümüz, 3 Temmuz 2011 tarihinde başlayan ve devam eden kumpas soruşturması sırasında, savcılık ve emniyet mensuplarının ‘ağır hizmet kusuru’ niteliğindeki idari işlem ve eylemleri dolayısıyla uğramış olduğu zararlar sebebiyle, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı’na karşı 19 Ağustos 2022 tarihinde,

İstanbul 6. İdare Mahkemesi’nin 2022/1797 esas dosyası ile maddi ve manevi tazminat ile Fenerbahçe’ye itibarının iadesi talepli tam yargı davası açmıştır.''

🤡
Bunların şike davası usulden düşmüştü değil mi? Yani dinlemeler izinsiz yapıldığı için. Sahte delil üretme, yapılmamışı yapılmış gibi gösterme tarzı bir durum olmadığından bu tarz bir davanın kabul edilme durumu normal bir hukuk devletinde olamamalı diye düşünüyorum. Tabi normal bir hukuk devletinde bunlar alt lige düşürülmeliydi. Hukuk okuyan arkadaşlar varsa daha iyi aydınlatır bizi. Keşke CAS'a da açsalar.

Depay su rakiplere yakalanmamak icin tum vucudunu bebek yağıyla ovalayan ağabey miydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt