Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.378
- 102.499
- 5.238
ekdal alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen bilirkisisin. Bende sana sorarım reisumut da 10 yıldır foruma üye olmasına rağmen bildirimleri nasıl kapatacağını bana sorardı![]()
Bi de Fatih hocayı takip etmiyo ben takip ediyom mesela bu anlamda ben değilimdir okesin sensin olum dikkat etmedim bak ona
Sevmesin bosver yav bi sakatlanacak kasima kadar arazi olacak sonra al basina belayiBizi neden sevmedin belotti
okan hocama desteğe devam mıBi de Fatih hocayı takip etmiyo ben takip ediyom mesela bu anlamda ben değilimdir o![]()
Destek devam ama hoca değişimi olursa hoca tercihim belli reisokan hocama desteğe devam mı
dün gece atmış
özelden küfrederimDestek devam ama hoca değişimi olursa hoca tercihim belli reis![]()
Büyümüş hali
Herif ne şut çekmis yav pva 500 tane cekse birini boyle atamaz
Vay Karabacak Vay kapıdan kovuluyon bacadan giriyon. Helal olsun. Azmini sevdim.tamam iste acin banimi da salayim ben de zaten eski tadim yok @Sami Karakoç sahittir sadece oylesine yasiyoruz tek keyfimiz burasiydi cok uzaklastim her seyden. ahmetin kötü dizi secimleri benim kaderimi bu kadar etkilememeli, acin banimi da eskiye donelim artik
Mehmet özcan'a söylemiş sefer
Niyeki neden illa satmak zorundayız? Yani Nelson kalsa takımda hem kaptanlık yapsa hem yıllarca başarıyla oynasa kötü mü olacak anlayamadım. Ayrıca önümüzde DK var adam artık Denmark takımına giriyor iyi de oyuncu bence daha çok fırsat gelir satmak için.2 hafta boyunca monchiye laf ettik az para teklif edior diye şimdi o da yok. yok fulhan alacaktı yok torino fln. az daha pazarlık yapıp 16-17ye elveda demek lazımdı #nelsona.
Yalnız böyle dedeler nwakaeme gibi oyunculara bile yıldız gözüyle bakıyor.