Salih Babalık
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2012
- 7.490
- 1.644
- 1.438
Gomis'in 10 yaş genci lazım takıma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alternatifi geç net 11 oyuncusu alınmalı. Iyilerse ondan iyi performans gösterip alsınlar formayı. Pva yerine kazımda oynar birsey olmazKanat için alternatif lazım diye düşünüyordum ama ilk 11 için mi alsak acaba ?
Sınır için Okan kaleye geçer. Kerem'in top kayıpları kanser edecek bizi.
Stoper daha elzem Abdulkerim bile saatli bomba imaji veriyor bana
Jamaika'lı herifi alalım. Tam bizim ligin adamıBen Seferovic'e zaten alinmadan once de tam guvenmiyordum Gomis de 90 dakikalik oyuncu degil, mutlaka santrafor alinmali.
Icardi icin aslinda sicak degildim ama eger alma sansimiz varsa alin aga maliyeti umrumda degil. Belotti mi alinir baskasi mi bilemem ama santrafor sart.
Takimin orta sahasina da kreatif 10 numara sart.
Bir de ofansif kanat, Kerem gibi topun icine eden oyuncun varsa orasi alternatifsiz kalamaz.
Stoper de sart aklima gelmisken tekrar yazayim.
Yanlis ornekGecen sene marcao nelson vardi 13. olduk stoper elzem falan degil
Her mac abdulkerim kendi kalemize gol atsa hucumun iyiyse cikar maci alirsinYanlis ornek
shamarı alalımGomis'in 10 yaş genci lazım takıma.
Bugun o ofsayt olmasa maci kaybetmistik oyle bakman lazim. Herif durduk yere her mac asist verecekse ileride Messi de olsa farketmez. Bizim takim hangi sezon her mac 3-4 atmis ortalama bir macta? En son sanirim Terim ile 2011 de sampiyon oldugumuzda oyle bir oyunumuz vardi. Suanki kadro gol atmakta zorlaniyor.Her mac abdulkerim kendi kalemize gol atsa hucumun iyiyse cikar maci alirsin
Yav bak atletik adam olacak bay bile adamı deli etse de geliyor güçlü bir şekilde rakibi korkutuyor falan. Hobit gibi herifleri sırf yerli diye topluyoruz.sahada miyminti adam istemiyorum. oynayacak adamlar gercekten aslanlar gibi oynamali @Tuna Köse
Bu herifi Diagneye benzettiler. Izledim hiç alakasi yokshamarı alalım