Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tansellerden anladığım
kerem için beklenti 10m
gelen teklif 6-7m

yunus için gelen teklif 10mye yakın(Almanyadan)
y3qGod.gif

Küfürsüz versiyonunu bulmam çok uzun sürdü :red:

İşin sonunda Mertens'i öne atıp arkasına Kerem sol kenarı da yabancı yapacağız bence.

Eski futbolcumuzda bunu dile getirmiş
Ben gerçekten anlamıyorum abi harbiden anlamıyorum
Oyunu falan bıraktım.
ben bu olaya çok takıldım reisler bunu daha öncede sordum nedir bu işin alamet-i farikası nedir.
Boey heralde kendine özel bir hoca tuttu onla cikti antremana, kampa gidenler ise müthis set oyunumuzu ezberlemek icin kondition yükleyememis, anlasilan koca kamp cöpe gitmis.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

en en önce kanat oyuncusu almalıyız koskoca kulüp 20 yasındaki keremin keyfini,artistligini ,çocukca tavırlarını çekmeye mahkum degildir

yedek kulübesini ögrenmeli artık

Sofa score reytingleri en kotu 3
Seferovic 6.3
Akbaba 6.8
Nelson 7.1

-----------okan
boey nelson abdülkerim
dubois toreira mitshö pva
------yunus mertens
----------icardi

çerçeve netleşmekte.

Kerem sayılabilir. Almanyadan efecan alınmalı. Yunusla 2 si orayı idare eder. Sola transfer yapilmali
Yunus'un sekansları zaman zaman iyi ama kısa sürede gol veya asist yapması lazım öz güvenini kaybedecek yoksa.

Kerem için geçen sene uçup kaçarken de söylüyordum max. seviyesi oydu.

Umarım ben yanılırım ama 10 milyon € falan veren varsa satmayıp 1 dakika bile bekleyen haindir.

Bu anlayisla hic kimse transfef yapamaz. Sevilla daha olmus hazie oyuncu istiyor avrupa liginde performansini baz aliyor. Biz onu satip ucuza oyuncu bulabilirdik
Daha ucuzunu bulursun ama daha iyisini hemen bulamazsın. Dediğin gibi o oyuncuyu hazırlamak zaman alır. Bizimde zamanımız yok bence. Bu seene şampiyonluk şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt