Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.662
- 11.527
- 1.838
tansellerden anladığım
kerem için beklenti 10m
gelen teklif 6-7m
yunus için gelen teklif 10mye yakın(Almanyadan)
Küfürsüz versiyonunu bulmam çok uzun sürdü :red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tansellerden anladığım
kerem için beklenti 10m
gelen teklif 6-7m
yunus için gelen teklif 10mye yakın(Almanyadan)
Bu anlayisla hic kimse transfef yapamaz. Sevilla daha olmus hazie oyuncu istiyor avrupa liginde performansini baz aliyor. Biz onu satip ucuza oyuncu bulabilirdikDaha iyisini Sevilla bulamaz mı sence? Daha iyisini nasıl bulacağız?
Kim diyorNwakayeme
İşin sonunda Mertens'i öne atıp arkasına Kerem sol kenarı da yabancı yapacağız bence.
Kerem satilabilir. Alannyadan efecan alınmalı. Yunusla 2 si orayı idare eder. Sola transfer yapilmali![]()
Küfürsüz versiyonunu bulmam çok uzun sürdü :red:
Boey heralde kendine özel bir hoca tuttu onla cikti antremana, kampa gidenler ise müthis set oyunumuzu ezberlemek icin kondition yükleyememis, anlasilan koca kamp cöpe gitmis.
Eski futbolcumuzda bunu dile getirmiş
Ben gerçekten anlamıyorum abi harbiden anlamıyorum
Oyunu falan bıraktım.
ben bu olaya çok takıldım reisler bunu daha öncede sordum nedir bu işin alamet-i farikası nedir.
engellemiştim reis. elim gitmedi@Sami Karakoç engelimi acar misin rtş
Kufrederim gelirseNwakayeme
Yunus'un sekansları zaman zaman iyi ama kısa sürede gol veya asist yapması lazım öz güvenini kaybedecek yoksa.Kerem sayılabilir. Almanyadan efecan alınmalı. Yunusla 2 si orayı idare eder. Sola transfer yapilmali
Daha ucuzunu bulursun ama daha iyisini hemen bulamazsın. Dediğin gibi o oyuncuyu hazırlamak zaman alır. Bizimde zamanımız yok bence. Bu seene şampiyonluk şart.Bu anlayisla hic kimse transfef yapamaz. Sevilla daha olmus hazie oyuncu istiyor avrupa liginde performansini baz aliyor. Biz onu satip ucuza oyuncu bulabilirdik