Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abicigim takımda kilit çözecek adam yok görmüyor musunuz resmen kıvranıyoruz 3 maç 2 gol pozisyon desen o yönden de sikintiliyiz..Uygun maaşa 1+1 opsiyonlu Nwakaemeye hayır deme lüksümüz yok.
Pozisyon bulmakta sıkıntılıyız diyemeyiz dün 10 kurtarışı var Serkan'ın.

Çalımcı eksiğimiz var denilebilir ama takımın daha birlikte 100 dksı yok dün 25 şut 2 xG var.

Ben de tam tersi hiç isinamadim hele keitaya hiç benzetemedim Remy biraz daha uygun bir örnek .. Bizim aradığımız kilit açacak bir topcuya benzemiyor üstad çalım yeteneği falan da kısıtlı sanki..
Arada yan çalımları Keita gibi. Kilit açacak değil patlayıcı kanat için düşünülen bir adam zaten daha çok. Bu tarz defans arkası koşu yapan sadece Barış var şu an.

Bize hızlı adam lazım. Hücumda çok yavaş top yapıyoruz
bence bizim en büyük sıkıntımız her iki kanat oyuncumuzunda çizgiden ziyade topu aldığında sürekli içe doğru girmesi.Yoksa kereminde yunusunda hız sorunu olduğunuz düşünmüyorum.Bu ikisde çizgi kanat olmadığından iç çapraza girdiklerinden sürekli zaman kayediyoruz.Hücümdaki zayıflığımız o yüzden

Anladık arkadaşlar herkesin yazmasına gerek yok. Wakayeme yüksek maaş istemiş anlaşamamışlar Trabzon’la. Peki biz hayır kurumu muyuz geçen sezon sakatlıktan 12 maç kaçırmış ve bu sene yaşı 34 olacak adama milyonları saçalım?

Vizyonsuzluğun lüzumu yok. Gidip wakayeme’nin gencini bulup getirsinler madem öyle.
Nwakaeme gibi kapalı savunmaları açan aşağıdaki (nwakamenin) istatistikler gibi her sezon düzenli bir skor katkısı veren bir genç bul ( hatta yaş 28-29 da olur) alalım. Bulabilsen bir örnek ver ?

Geçen sezon 15 gol 11 asist
20-21 sezonu 7 gol 7 asist
19-20 sezonu 14 gol 11 asist
18-19 sezonu 12 gol 12 asist
17-18 sezonu 17 gol 11 asist
16-17 sezonu 17 gol 12 asist

Pele, ronaldinho, hagi falan toplayalım öyleyse. Dünyada genç futbolcu kalmadı değil mi?
o bölgede sorun yaşıyorsan ve önünde böyle bir fırsat varsa ve yine bu adam 12 maç sözleşmesel sıkıntılardan oynamadı ama kariyer rekoru kırdı wakeyeme şuan hangi takıma gitse faydalı olur .Ben bize gelsin istiyorum

Acayip bir taraftar grubuyuz, azıcık formu düşeni sakat at gibi hemen öldürelim istiyoruz şaka gibi. Yok nelson için çok istemişiz yok Kerem 3-5 ne veren olursa gitsinmiş yok seferovicten büyük kazık yemişiz millet kafayı sıyırmış.
Ben de bütün maçı küfür ederek izledim ama en büyük küfür sebebi beceriksizlik. Tamam kötü oynuyoruz da size kalsa yeni transferleri de oynatmadan küstüreceğiz.

Nwakaeme gibi kapalı savunmaları açan aşağıdaki (nwakamenin) istatistikler gibi her sezon düzenli bir skor katkısı veren bir genç bul ( hatta yaş 28-29 da olur) alalım. Bulabilsen bir örnek ver ?

Geçen sezon 15 gol 11 asist
20-21 sezonu 7 gol 7 asist
19-20 sezonu 14 gol 11 asist
18-19 sezonu 12 gol 12 asist
17-18 sezonu 17 gol 11 asist
16-17 sezonu 17 gol 12 asist
Niye yav ben scout muyum? Neden ben buluyorum? İşe bak dünyanın en iyi kanat oyuncusu wakayeme olmuş bir anda.
Ali K.OÇ istese anında imzayı attırır onun bile yüzüne bakmadığı birisi. Ciddi ciddi bu adamı istiyor olamazsınız

Acayip bir taraftar grubuyuz, azıcık formu düşeni sakat at gibi hemen öldürelim istiyoruz şaka gibi. Yok nelson için çok istemişiz yok Kerem 3-5 ne veren olursa gitsinmiş yok seferovicten büyük kazık yemişiz millet kafayı sıyırmış.
Ben de bütün maçı küfür ederek izledim ama en büyük küfür sebebi beceriksizlik. Tamam kötü oynuyoruz da size kalsa yeni transferleri de oynatmadan küstüreceğiz.
Reis herif yıllık 3 milyon euro canlıyı götürüyorsa o golü atacak yani bi zahmette küsmeyiversin.

:crushed::crushed::crushed:

Fener dilosu sayfaları paylaşmayalım pls.

Herkesin bildiği pozisyonu bilerek gündeme taşıyorlar. Sefer'in daha 5-10 tane böyle pozisyonu vardır ama bunun 100 katı da yaptığı iyi iş vardır.

Belotti'nin de bulalım mesela böyle kaçırdığı pozisyonları; aa leş forvet diyelim.

o bölgede sorun yaşıyorsan ve önünde böyle bir fırsat varsa ve yine bu adam 12 maç sözleşmesel sıkıntılardan oynamadı ama kariyer rekoru kırdı wakeyeme şuan hangi takıma gitse faydalı olur .Ben bize gelsin istiyorum
Düşüncene saygı duyuyorum renkdaş ama ben karşı çıkıyorum bu transfere.
Tekrar söylüyorum yıllık 1 milyona gelip yedek oturmayı kabul edecekse buyursun. Zaman zaman ilk 11’de çıkabilir maçına göre tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt