- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Pele, ronaldinho, hagi falan toplayalım öyleyse. Dünyada genç futbolcu kalmadı değil mi?zaten her yer wakayemenin genci kaynıyor demi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pele, ronaldinho, hagi falan toplayalım öyleyse. Dünyada genç futbolcu kalmadı değil mi?zaten her yer wakayemenin genci kaynıyor demi ?
Pozisyon bulmakta sıkıntılıyız diyemeyiz dün 10 kurtarışı var Serkan'ın.Abicigim takımda kilit çözecek adam yok görmüyor musunuz resmen kıvranıyoruz 3 maç 2 gol pozisyon desen o yönden de sikintiliyiz..Uygun maaşa 1+1 opsiyonlu Nwakaemeye hayır deme lüksümüz yok.
Arada yan çalımları Keita gibi. Kilit açacak değil patlayıcı kanat için düşünülen bir adam zaten daha çok. Bu tarz defans arkası koşu yapan sadece Barış var şu an.Ben de tam tersi hiç isinamadim hele keitaya hiç benzetemedim Remy biraz daha uygun bir örnek .. Bizim aradığımız kilit açacak bir topcuya benzemiyor üstad çalım yeteneği falan da kısıtlı sanki..
bence bizim en büyük sıkıntımız her iki kanat oyuncumuzunda çizgiden ziyade topu aldığında sürekli içe doğru girmesi.Yoksa kereminde yunusunda hız sorunu olduğunuz düşünmüyorum.Bu ikisde çizgi kanat olmadığından iç çapraza girdiklerinden sürekli zaman kayediyoruz.Hücümdaki zayıflığımız o yüzdenBize hızlı adam lazım. Hücumda çok yavaş top yapıyoruz
Nwakaeme gibi kapalı savunmaları açan aşağıdaki (nwakamenin) istatistikler gibi her sezon düzenli bir skor katkısı veren bir genç bul ( hatta yaş 28-29 da olur) alalım. Bulabilsen bir örnek ver ?Anladık arkadaşlar herkesin yazmasına gerek yok. Wakayeme yüksek maaş istemiş anlaşamamışlar Trabzon’la. Peki biz hayır kurumu muyuz geçen sezon sakatlıktan 12 maç kaçırmış ve bu sene yaşı 34 olacak adama milyonları saçalım?
Vizyonsuzluğun lüzumu yok. Gidip wakayeme’nin gencini bulup getirsinler madem öyle.
:crushed::crushed::crushed:
Bakan Buzmurhanspor
o bölgede sorun yaşıyorsan ve önünde böyle bir fırsat varsa ve yine bu adam 12 maç sözleşmesel sıkıntılardan oynamadı ama kariyer rekoru kırdı wakeyeme şuan hangi takıma gitse faydalı olur .Ben bize gelsin istiyorumPele, ronaldinho, hagi falan toplayalım öyleyse. Dünyada genç futbolcu kalmadı değil mi?
Niye yav ben scout muyum? Neden ben buluyorum? İşe bak dünyanın en iyi kanat oyuncusu wakayeme olmuş bir anda.Nwakaeme gibi kapalı savunmaları açan aşağıdaki (nwakamenin) istatistikler gibi her sezon düzenli bir skor katkısı veren bir genç bul ( hatta yaş 28-29 da olur) alalım. Bulabilsen bir örnek ver ?
Geçen sezon 15 gol 11 asist
20-21 sezonu 7 gol 7 asist
19-20 sezonu 14 gol 11 asist
18-19 sezonu 12 gol 12 asist
17-18 sezonu 17 gol 11 asist
16-17 sezonu 17 gol 12 asist
Reis herif yıllık 3 milyon euro canlıyı götürüyorsa o golü atacak yani bi zahmette küsmeyiversin.Acayip bir taraftar grubuyuz, azıcık formu düşeni sakat at gibi hemen öldürelim istiyoruz şaka gibi. Yok nelson için çok istemişiz yok Kerem 3-5 ne veren olursa gitsinmiş yok seferovicten büyük kazık yemişiz millet kafayı sıyırmış.
Ben de bütün maçı küfür ederek izledim ama en büyük küfür sebebi beceriksizlik. Tamam kötü oynuyoruz da size kalsa yeni transferleri de oynatmadan küstüreceğiz.
Bir tane Torreira'nin yedegi alinmali.
:crushed::crushed::crushed:
Hayir. Mico net 8 numara. Bize net 6 yedegi lazim.Miço var ya.
Düşüncene saygı duyuyorum renkdaş ama ben karşı çıkıyorum bu transfere.o bölgede sorun yaşıyorsan ve önünde böyle bir fırsat varsa ve yine bu adam 12 maç sözleşmesel sıkıntılardan oynamadı ama kariyer rekoru kırdı wakeyeme şuan hangi takıma gitse faydalı olur .Ben bize gelsin istiyorum