Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben 3 tane iyi stoper olması gerektiği fikrindeyim renktaş. Hangisi iyiyse o oynar. Hem maç içinde 3’lüye dönme fırsatı verir. 2 tane stoper yeter mantığını ben anlamıyorum. 4 sarıda 1 maç ceza yeniliyor, Marcao-Luyindama’nın sırf bu yüzden aynı anda cezalı olduğu maçlar oluyordu.
2 stoperi yabanci yaptin mi kadro kuramıyorsun nelsona 7 bu arkadasa 7 verirsek niye şampiyon olamadik diye sormayalim

Ne olmus yine yaw Sosyal medyadaki ergenlere mi bakilacak? Dün Kerem çok kötüyken oyundan çikti ve alkislandi. PVA berbat oynadi tek bir islik sesi cikmadi. Oyuncunun Instagram profiline gidip irkci yorum yazanlarin GSli oldugu bile süpheli. E kendi aramizda da mi elestirmeyelim kardesim.
Maç topiclerini gir oku okumuyorsan takım berabere veya yenik ise. Orada yazılan şeylere eleştiri falan denmez. Misal ortada zerre bu yönde gösterge yokken maç satıyor , aklı orada burada kalmış diye g.tten uydurma şeylerle devamlı futbolculara söven insanlarla dolu burası ki gene genel olarak seviye yerlerde olsa da dışarıdaki genele nazaran elit bir yer gibi kalıyor forum. Eleştiri , sınırları belli belirli bir mefhumdur dolayısıyla saçma salak çıkarımlar ve hakaretler eleştiri olarak kabul edilemez. Geçen sezonun başından beri makul olmaktan ziyadesiyle uzak histeriye kapılmış bir taraftar kitlemiz var , ister kabul edin ister etmeyin bu böyle. Sen belki kendi aranda eleştiriyorsun fakat işin geneli maalesef öyle değil.

olsen için 3-4m verilecekti zaten. almışken iyisini alalım diyip 6 verebilirler ortize

Wakayeme hic hazirlik gecirmedi, yas 35. Gelsin baslasin durumu yok. Min 5 hafta fiziksel toparlanmasi.

PtjU_j.gif

2 stoperi yabanci yaptin mi kadro kuramıyorsun nelsona 7 bu arkadasa 7 verirsek niye şampiyon olamadik diye sormayalim

2 stoperi yabancı yapalım demiyorum ya da maliyet hakkında da konuşmuyorum. Zaten bu sağ stoper gözüküyor. Elde Nelsson-Abdülkerim dışında stoper yok, Nelsson’u satınca yerine direkt koyacağın birisinin daha olması gerekiyor. Stoper planlamasını bu şekil kurarsan Metehan-Emin’i yan yana oynayacağını hesaba katman gerekiyor. Böyle tandem olmaz, maç tecrübesi olan birisinin yanına geliştirebileceğin birisini koyarsın. Bu ister kiralık olur, ister bonservisli ama bir stoper ihtiyacımız olduğu aşikar.

Gomis ilk geldiğinde hazırlık maçları dahil, Östersunds maçlarında çok ciddi goller kaçırmıştı herhalde şimdiki zihniyet olsa maça çıkmadan sepetleyelim derdi.

Seferovic ilk 2 maça göre dün net daha iyidi, bazen ilk golü atmak gerekir özgüven için, neredeyse girdiğimiz tüm pozisyonların içinde.

Onu geçtim bir tane daha santrafor her türlü alınacak, öyle ağlanacak vahlanacak bir durum yok. Temmuzda hepiniz Gomis defolsun gitsin diyordunuz, şimdi sesiniz çıkmıyor, her düşene vurmaya son verin.
Gelecek forvetin genç, güçlü ve daha hızlı olması şart gibi. Mesela ben Dovbyk'in gündeme gelmesini bekliyorum ama sanki bize hızlı bir forvet lazım gibi.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt