Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanat alınacak zaten. Daha form tutulmadı. Bekler sorun gibi. Ortada dobouis fark yaratır. Ben inanıyorum iyi olacak ama nokta transferler yapilmali
Kanat alınacak ama şu sınır çok sinir bozucu hal aldı. Keremin bencilliğin, Aanholt un hallerini çekecek durumda değil taraftar. Ki haklılar da. Ayrıca seferovic e %100 güvenip ilk 11 forveti yapamayacağımızı da görmüş olduk.

Kanat alınacak ama şu sınır çok sinir bozucu hal aldı. Keremin bencilliğin, Aanholt un hallerini çekecek durumda değil taraftar. Ki haklılar da. Ayrıca seferovic e %100 güvenip ilk 11 forveti yapamayacağımızı da görmüş olduk.
Pva kazım Muslera okan değişikliği yapilir.

Nokta transferleri yaptığımız an önümüzde kimse duramaz. Forvet alınmalı hep diyorum zaten

Wakayeme hic hazirlik gecirmedi, yas 35. Gelsin baslasin durumu yok. Min 5 hafta fiziksel toparlanmasi.
Wakayeme 32 yaşında renktas. 1+1 opsiyon karşılıklı olmak şartı ile neden olmasın ki. Senin en ölümcül eksikliklerinden birini çözecek adam. Hazır adamda alsan bişey değişmiyor. Gelip takıma alışma filan 2-3 hafta en az.

FamgenNWIAQH2Y5
ingilterede bulamadigi ortami burda bulacak insallah melo gibi podolski gibi neferimiz olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt