- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dinamik oyuncular iş yapar ligimizde.Dün Torreira’yı dikkatlice izledim ve nasıl büyük bir iş başardığımızı bir kez daha anladım.
Topla ilişkisi iyi, takımı sahiplenmiş,müthiş bir karakter.
Kondisyonu arttıkça sahada basmadık yer bırakmaz.
Ayrıca sol ayağını geliştirmesi ve pas yaparken zorlanmaması büyük bir artı, çoğu ofans oyuncularından daha çok vakit ayırmış bu olaya.
İnşallah uzun yıllar formamızı giyer ve üzerine koyarak ilerler.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
:crushed:Yunus ve Kerem gibi hizli oyuncularimiz var
Bu işi Sergio Oliviera iyi yapıyor diyorlardı? Hani bunu da yapmıyorsa, neyi iyi ki? Zaten ağır ve hantal bir oyuncu... Bu Key Pasları atmayacaksa....ne için aldık bu oyuncuyu?Defans arkasına pas atacak oyuncumuz yok çünkü key pas atabilen yok.
Evander bu yüzden lazımdı maç basına 3e yakın yapıyor bunu
2ciyi yapmak icin saglam pas atabilen 10 no'un olacak. Herkes kereme takmis ama yunus da dün cok bencil oynadi. Sefer kacdefa bos ken o sut denedi. Birde her yerde calim atmaya deniyor bazi yerlere basit oynamakta fayda var.Yunus ve Kerem gibi hizli oyuncularimiz var ama Iki olayi nerdeyse hic yapmadik, göremedim.
1. Etkili Kanat Oyunu
Ve en önemlisi:
2. Defans arkasına koşular ve paslar.
Dinamik oyuncular diyelim:crushed:

Yok istanbul da yaşıyorum. Mağarada yaşasın olsun bitsinMagaraya bile 1.5 milyon istiyorlar adam nasil ev bulsun istanbulda yasamiyorsun herhalde
ounası tanımıyorum pek reis. shamar ve ortizi kurcaladım biraz ikisi de iyi gozukuyor
ounası tanımıyorum pek reis. shamar ve ortizi kurcaladım biraz ikisi de iyi gozukuyor
Maç basına geçen sene 1.3Bu işi Sergio Oliviera iyi yapıyor diyorlardı? Hani bunu da yapmıyorsa, neyi iyi ki? Zaten ağır ve hantal bir oyuncu... Bu Key Pasları atmayacaksa....ne için aldık bu oyuncuyu
Barış BAY mı acaba
bayBaris hangi baris