Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet, eözcan'ın galatasarayın ofansa ihtiyacı yok, emre akbaba ve mertens yeter demesi ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu gösteriyor sanırım..

Diagne ve Falcao hatalıydı, temel sebebi de Abdürrahim hatta o süreçlerin temel sorumlusu o şahıs.

Benim demek istediğim şu, biz de bazılarını iyi değerlendiremedik. Diagne'yi satıcam diye aldtsan 10a da olsa satacaktın ha satmadın mı niye Falcao alıyorsun, seve seve faydalanacaksın.

Gomis gitmese biz sonraki sene onu da çöp ilan edebilirdik zira derbilerde gol atmadığı için neler denildi o dönem.

Btw MM kötü transfer değildi aksine doğru işti ama o adama ne oldu anlamıyorum.
MM fazla süre bulamadığı için küstüğünü düşünüyorum. Onun yerine kiralık Halil'i oynatmak akıl işi değildi

kac kere dicem kardesim adam akıllı yıkanıp girin şuraya diye. besmeleyle actık konuyu enerjiyi bozuyosunuz.
aşağı yukarı 100 sayfa falan kaldı hayirlisi ben bir şeyler bekliyorum bos yapmadan sadece transfer konularını paylasırsak olur bence bu nöbette bir şeyler.
üstümüzde bir ölü toprağı olduğu da gerçek

Bu işi Sergio Oliviera iyi yapıyor diyorlardı? Hani bunu da yapmıyorsa, neyi iyi ki? Zaten ağır ve hantal bir oyuncu... Bu Key Pasları atmayacaksa....ne için aldık bu oyuncuyu?
11 kişi kapanan takıma karşı defans arkasına nasıl pas atilabilirki renktas. Arkası yok zaten heryerde defans yapan oyuncu var :)
Kapanan rakiplere aralardan girip açmak lazım. Verkaclar ortalar karambol uzaktan şut. Bu şekilde açılır. Defans arkası muhabbeti son stoperler ve kaleci arasında biraz mesafe varken yapılabilir. Giresun ve Ümraniye maçlarında kaleciye kadar her yerde adam vardı 11 kişi defans otobüs çekme işte. Biraz takım alışınca birbirine verkaclar ara paslar koşular ve şutlar ile açarız diye düşünüyorum. Olivera Mertens Yunus Toreira hatta Midso ve geçen seneki Kerem bunu rahatlıkla yapabilcek kalitede sikinti yok bence.
Kanada takviye lazım. Birde forvet. Şuanda tek eksiğimiz bu. Birde Anhold sorunsalı ve alternatif stoper olayı var. Gerisi ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt