- 26 Kasım 2012
- 185.631
- 258.400
- 5.998
lakabı ÇOTANAK olan takıma nasıl kaybettik yaw içerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
santraforlar yeter diye anladım ben.Evet, eözcan'ın galatasarayın ofansa ihtiyacı yok, emre akbaba ve mertens yeter demesi ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu gösteriyor sanırım..
MM fazla süre bulamadığı için küstüğünü düşünüyorum. Onun yerine kiralık Halil'i oynatmak akıl işi değildiDiagne ve Falcao hatalıydı, temel sebebi de Abdürrahim hatta o süreçlerin temel sorumlusu o şahıs.
Benim demek istediğim şu, biz de bazılarını iyi değerlendiremedik. Diagne'yi satıcam diye aldtsan 10a da olsa satacaktın ha satmadın mı niye Falcao alıyorsun, seve seve faydalanacaksın.
Gomis gitmese biz sonraki sene onu da çöp ilan edebilirdik zira derbilerde gol atmadığı için neler denildi o dönem.
Btw MM kötü transfer değildi aksine doğru işti ama o adama ne oldu anlamıyorum.
Akıllının delinin elinde telefon var . Adam istediğini yazıyor . İstediğini linc ediyor , istediğine iftira ediyor . Allah korkusu yok , utanma yokSosyal medya bizim gibi 3.dünya ülkeleri için çok tehlikeli
Beter olsunlarHülle City yemiş
Evander tarzı adama da gerek yok dedi ya.santraforlar yeter diye anladım ben.
kac kere dicem kardesim adam akıllı yıkanıp girin şuraya diye. besmeleyle actık konuyu enerjiyi bozuyosunuz.
Fener dışında marsilyanın da scouat iyiz

yani evander gelse şimdi rotasyon olcak :sEvander tarzı adama da gerek yok dedi ya.
üstümüzde bir ölü toprağı olduğu da gerçekkac kere dicem kardesim adam akıllı yıkanıp girin şuraya diye. besmeleyle actık konuyu enerjiyi bozuyosunuz.
aşağı yukarı 100 sayfa falan kaldı hayirlisi ben bir şeyler bekliyorum bos yapmadan sadece transfer konularını paylasırsak olur bence bu nöbette bir şeyler.
o kadar olumsuzluk pompalanıyor ki iyi bir şey olmasının mümkünatı yok. hamza hocamında dediği gibi olacak olacak!üstümüzde bir ölü toprağı olduğu da gerçek
var. emre özcan kanat kesin lazım dediOfans transferine gerek yok mu
11 kişi kapanan takıma karşı defans arkasına nasıl pas atilabilirki renktas. Arkası yok zaten heryerde defans yapan oyuncu varBu işi Sergio Oliviera iyi yapıyor diyorlardı? Hani bunu da yapmıyorsa, neyi iyi ki? Zaten ağır ve hantal bir oyuncu... Bu Key Pasları atmayacaksa....ne için aldık bu oyuncuyu?
Kovac'ı istemem ama Brekalo'yu isterim. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyormuş. 8-9 kağıt çekerler y.ihtimalle. okadar bütçemiz olduğunu sanmıyorum :/@Tugay Elser
@Kolpa Kemal Kürek
@Murat Saylak
Wolfsburg&kovac brekaloyu salar mi? Salarsa kaca salar bize duser mi?gsye Ister misiniz
Tskler