Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
25 dakikada 2 defa topa değen bir adamın hangi verilere dayanarak Kerem'den daha fazlasını vaadettiğini iddia ediyorsun tam olarak?
Sonradan girdiği hangi maçta ne katkı sağlamış mesela?
3 sezonda zorlasan anca 5 maçı var üstat.
Devamlılığı olan bir adam değil. Bir maç biseyler yapıyo iyi sanıyosun sonra haftalarca hayalete bağlıyor
Yanlış anlaşılmak istemem ben Kılınç banko olmalı demedim. Denenebilir dedim. Akbaba’nın çok iyi oynadığı tek maç ilk maçı kariyerinde ama hala şans buluyor. Bu adam da Akbaba’nın şans bulduğu yerde Akbaba’dan çok daha iyi maçları olduğu için şansı hakediyor heleki Kerem bu kadar formsuzken. Keza bu adamın büyük maç performansı gayet iyi olarak düşünüyorum. Ts’yi 2-0 yendiğimiz maçta baya etkiliydi , geçen sene de bizim os sıçıp sıvamasa ve yenilmesek sahanın en iyi adamı olduğuna dair itirazı olan var mıydı?

Bjk’ye bir averajla kaybettiğimiz sene 3-1’lik maçta oyuna girip 3.golün asistini yapan adam da kendisi. Yani sözün özü yeteneksiz bir adam değil ama devamlılığı yok. Ama kazanılabilir. Yerli olarak şuan Kılınç’tan iyi kanatta alamazsın.

Terim hoca olarak verimli işler yaptığı senelerde Burak’ı arada kulübeye atmıştı elimizde Burak’tan iyi forvet olmamasına rağmen. Ki Burak’a ne kadar iyi geldiği aşikardı. Kerem’e de bu tarife Kılınç’ı rotasyona sokarak yapabilirsin.

Moralini bozma falan dedi herhalde. Tudor oyundan bu şekilde alınca kendine olan saygıyı sıfırladı zaten. Cengiz'e yapılan bizim de başımıza gelebilir diye düşünenler de olacaktır. Zamanla homurdanmalar başlar ve oyuncular gitmesi için her şeyi yapar. Tudor'un Marsilya macerası uzun sürmez.
Ileri ucdaki 3 oyuncuda oyundan cikmisti, stoperleri kirmizi gordu, mac 2 1 olunca ya Cengiz'i yada Payet'i oyundan cikarmasi lazımdı. Payet'de Cengiz'le ayni dakikada oyuna dahil olmustu zaten. Yani değişikliğin Cengiz'i begenmemesiyle bir alakası yok.

Nwakaemeyi sağa sola 10 numaraya forvete istediğin yere koy oynayabilir repertuarı çok geniş gerekirse son 30 dk sok oyuna büyük katkısı olur.. Elinde satabilecegin 2 tane genç kanat oyuncusu var endişe etmeyin yaşlı diye

nesini koruyayım ben seferovicin?gördüğümü yazdım.aynı şeyi bikaç kişi daha yazmıs.fikre katılmazsın olur biter
Sadece sefer degil boey icin de aynisi yapiliyor. 50 defa bolgesini bosalttigi tum toplara dandun vurdugu son dkda ceza sahasi icinde hava topunu geriye sektirdigi mactan sonra bile ovuluyor herif

Nwakaemeyi sağa sola 10 numaraya forvete istediğin yere koy oynayabilir repertuarı çok geniş gerekirse son 30 dk sok oyuna büyük katkısı olur.. Elinde satabilecegin 2 tane genç kanat oyuncusu var endişe etmeyin yaşlı diye
Yaşlı olmasından da ziyade, haftalardır takımla çalışmıyor. Bireysel çalıştı mı, çalıştıysa ne kadar etkili oldu bunlar ciddi soru işaretleri. Bir de yaşlı topçular zaten extra geç form tutuyor genelde.

Katarlıların Suudilerin bile vermediği parayı biz vereceğiz ha min 35 yaşındaki adama. Ah Galatasaray ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt