Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saygı duyuyorum ama bu paralara Tr de kalsaydı Trabzon’da kalırdı bence.
Trabzon ile başka bir olayda var yalnız ilk başta anlaşıyorlar sonra başkanları anlaştıkları rakamı düşürmek istiyor öyle bir şey var sonra bonservisi ile aslında daha maliyetli Trezeguet'i alıyorlar. Nwakame'de orta doğunda 3-3.5 teklif alacağını düşünüyor ama 2.5 civarı teklif alıyor o paraya da oraya gitmektense TR'de biraz daha azına bonuslar ile 2'ye kalmaya razı oluyor gelişen durum bu şekilde. Ben yine de gelmesini istemem takımda yeterince tecrübe var biraz dinamik oyuncularda lazım. Trabzon pişmandır misal şuan. Nwakame onlara Antalya- Kopenhag gibi maçları almasını sağlıyordu, Trezeguet bu iki maçın kaybında da ciddi sorumlu varlık gösteremedi.

Wakayemenin topculuguna laf edilmez ama adam hazirandan beri calismiyor. Yarin gelir adim atacak hali olmaz. Tuh ya neden boyle oldu dediginizde hatirlatiriz...

Gomise de öyle diyorduk gotunu bile kaldiramiyor ilk dönemine göre ama kalite baki kalıyor iste.. Bence bize kalite lazım gerçekten çok eksiğiz bu yönden

Şimdi takım birbirine uyum sağlamadı akan etkili bir oyun yok, Gomis’in iki tane son vuruşuyla 6 puan aldık okey de bu duruma gelene kadar istatistik kasıcam ayağına saçma sapan işler yapıp duruyoruz haftalardır. şu aşağıdaki işleri çözsek gomis’in girmesine dahi gerek kalmayacaktı.
Ekli dosyayı görüntüle 174609

Ekli dosyayı görüntüle 174606

Ekli dosyayı görüntüle 174605Ekli dosyayı görüntüle 174607Ekli dosyayı görüntüle 174608
Hic bencillik yapacagini dusunmedigim Yunus bile bencillik yapti.

Trabzon ile başka bir olayda var yalnız ilk başta anlaşıyorlar sonra başkanları anlaştıkları rakamı düşürmek istiyor öyle bir şey var sonra bonservisi ile aslında daha maliyetli Trezeguet'i alıyorlar. Nwakame'de orta doğunda 3-3.5 teklif alacağını düşünüyor ama 2.5 civarı teklif alıyor o paraya da oraya gitmektense TR'de biraz daha azına bonuslar ile 2'ye kalmaya razı oluyor gelişen durum bu şekilde. Ben yine de gelmesini istemem takımda yeterince tecrübe var biraz dinamik oyuncularda lazım. Trabzon pişmandır misal şuan. Nwakame onlara Antalya- Kopenhag gibi maçları almasını sağlıyordu, Trezeguet bu iki maçın kaybında da ciddi sorumlu varlık gösteremedi.

Trezeguet imzayı atmasa Nwakaeme çoktan trabzondaydi karşılıklı restlestiler işte bir de nwakaemenin feneri kullanması da agaoglunu gıcık etmiş olabilir.

20m verecek imkanin olsa alir misin
valla ekonomik olarak uçuyor olsak, yani transfer bütçemiz fix şöyle bi 100m euro civarlarında olsa, bu yerli oynatma muhabbeti de devam edecekse alacağım ilk yerlilerden biri cengiz olur otomatik. çok sakatlanmadigi sürece min. 15-20 gole direkt etki eder zaten bu ligde, yerli oynatma konusunda da başın ağrımaz.

onun haricinde +20m edecek bir oyuncu mu diye sorarsan bence değil, çok sık sakatlanıyordu bi aralar şuan hala aynı mı fiziksel olarak bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt