- 4 Ağustos 2009
- 91.214
- 72.845
- 5.358
Vaka vaka e e
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon ile başka bir olayda var yalnız ilk başta anlaşıyorlar sonra başkanları anlaştıkları rakamı düşürmek istiyor öyle bir şey var sonra bonservisi ile aslında daha maliyetli Trezeguet'i alıyorlar. Nwakame'de orta doğunda 3-3.5 teklif alacağını düşünüyor ama 2.5 civarı teklif alıyor o paraya da oraya gitmektense TR'de biraz daha azına bonuslar ile 2'ye kalmaya razı oluyor gelişen durum bu şekilde. Ben yine de gelmesini istemem takımda yeterince tecrübe var biraz dinamik oyuncularda lazım. Trabzon pişmandır misal şuan. Nwakame onlara Antalya- Kopenhag gibi maçları almasını sağlıyordu, Trezeguet bu iki maçın kaybında da ciddi sorumlu varlık gösteremedi.Saygı duyuyorum ama bu paralara Tr de kalsaydı Trabzon’da kalırdı bence.
bu da şikeci ya.2010da ankaragucu fb macı vardı ya 3-0 lık.baroni aglama yapıyodu hani.bunun mactan önce fbye transferi mi ne konusulyo.öyle mevzu vardı ama 2011in öncesi oldugu için işlenmedi dosyayaYa bu yvsk Konya'da da böyleydi
Wakayemenin topculuguna laf edilmez ama adam hazirandan beri calismiyor. Yarin gelir adim atacak hali olmaz. Tuh ya neden boyle oldu dediginizde hatirlatiriz...
boeynin vurrusu muÇok köşeye gitmedi o top. Müthiş diyemeyiz
Bana kontra yaptigi icin. Coban blackliste alindi bundan sornaniye rtaş
Hic bencillik yapacagini dusunmedigim Yunus bile bencillik yapti.Şimdi takım birbirine uyum sağlamadı akan etkili bir oyun yok, Gomis’in iki tane son vuruşuyla 6 puan aldık okey de bu duruma gelene kadar istatistik kasıcam ayağına saçma sapan işler yapıp duruyoruz haftalardır. şu aşağıdaki işleri çözsek gomis’in girmesine dahi gerek kalmayacaktı.
Ekli dosyayı görüntüle 174609
Ekli dosyayı görüntüle 174606
Ekli dosyayı görüntüle 174605Ekli dosyayı görüntüle 174607Ekli dosyayı görüntüle 174608
Mertensin kafasiboeynin vurrusu mu
Gomisten as topcu olur mu? Bize as kanat lazim. Dede kontenjanin sonradan oyuna giren biri degil.Gomise de öyle diyorduk gotunu bile kaldiramiyor ilk dönemine göre ama kalite baki kalıyor iste.. Bence bize kalite lazım gerçekten çok eksiğiz bu yönden
Yerli zorunluluğu olduğu için kiralanmamıştırBAY i kiralamamak büyük hata rezerv maçında hat trick yapmış
o da kiralık gitti geldi falan şimdi yerini garanti yapmak istiyor kerem’i görünce o da bozdu kendiniHic bencillik yapacagini dusunmedigim Yunus bile bencillik yapti.
Tahrik edici bir halin var demekkiBana kontra yaptigi icin. Coban blackliste alindi bundan sorna
Trabzon ile başka bir olayda var yalnız ilk başta anlaşıyorlar sonra başkanları anlaştıkları rakamı düşürmek istiyor öyle bir şey var sonra bonservisi ile aslında daha maliyetli Trezeguet'i alıyorlar. Nwakame'de orta doğunda 3-3.5 teklif alacağını düşünüyor ama 2.5 civarı teklif alıyor o paraya da oraya gitmektense TR'de biraz daha azına bonuslar ile 2'ye kalmaya razı oluyor gelişen durum bu şekilde. Ben yine de gelmesini istemem takımda yeterince tecrübe var biraz dinamik oyuncularda lazım. Trabzon pişmandır misal şuan. Nwakame onlara Antalya- Kopenhag gibi maçları almasını sağlıyordu, Trezeguet bu iki maçın kaybında da ciddi sorumlu varlık gösteremedi.
valla ekonomik olarak uçuyor olsak, yani transfer bütçemiz fix şöyle bi 100m euro civarlarında olsa, bu yerli oynatma muhabbeti de devam edecekse alacağım ilk yerlilerden biri cengiz olur otomatik. çok sakatlanmadigi sürece min. 15-20 gole direkt etki eder zaten bu ligde, yerli oynatma konusunda da başın ağrımaz.20m verecek imkanin olsa alir misin
niye rtaş
Bana kontra yaptigi icin. Coban blackliste alindi bundan sorna
Pva kazim
Muslera okan
Ha sen bunları yapmazsan aglamayacak Okan Buruk.