Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.596
- 5.186
- 2.493
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin keyfine göre yazayım, sen liste yap
sabır göstermen için bi emare lazım.okanda ben göremedim.oyun planı için hadi zaman lazım ama yunusu vs de etkisizleştirdi oyun içinde.beni en çok şaşrıtanda bu.elinde öyle veya böyle yetenekler var,yunusu sadece merkezden kullanarak bi yere varamaz.Ya bırak. Nuri gelse iki maç kaybetse ona da tatava yapılacak. Mesele bu değil ki, mesele sabır göstermemek
?nuriyi alıp keyfimize bakacaktık.heycanlanacaktık.ben okan için daha laf etmem,benim yerime herkes söylüyo zaten.uyanıldı
seni de toparlamamız lazım,sende formsuzssun
şimdilik ilgilenmiyorum.daha önemli işlerim var.su akar yolunu bulursenin keyfine göre yazayım, sen liste yap
yazdım gitti.okan hakkında defalarca yazmak istemiyorum.beni rahat bırak caner
Serkan Korkmaz da gizleyemediği bir Galatasaray dusmanligi varserkankorkmaz.com
niye bizle ilgili haber sızmıyo yabancı basınaEvanderi alalim...
o zaman önemli işlerine bak laf yetiştirmeşimdilik ilgilenmiyorum.daha önemli işlerim var.su akar yolunu bulur
Hayır gelmesinEvanderi alalim...
3 hafta bitti daha az sabıryazdım gitti.okan hakkında defalarca yazmak istemiyorum.beni rahat bırak caner![]()
Transferi kapattik sanirim.niye bizle ilgili haber sızmıyo yabancı basına
emrah beye biraz takılayım,hoşbeş edeyim dedim,duvara tostladım.daha da muhatap olmam.değişik falan diyo,ben gelemem böyle şeyler cund beysergen zerenberg
Yaratici bir orta sahaya ihtiyacimiz var. Sartlar uygunsa evander neden istenmez anlamiyorum...Hayır gelmesin