Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Verratti'nin bonservisi nasil halledecegiz? Kiralik desen belki olabilir. Gene de imkansiz goruyorum. Araplara gider.Verratti gelirse çok net başka bir seviyeye geliriz.
Böyle biley yapsan ne zevke gelir kamkim var ya ustadAllah'tan Twitter kullanmıyorum muhtemelen sana özel de bu yiğit kesin karşıma çıkardı. Burda yetmedi acı çektiğimiz bir de Twitterda olmaz yani.
Ayrıca Yiğit Erden başkana ayıp etmiştir. Gereği neyse yapılsın.
Ayrıca Yiğit özür dilemeli.Yoksa Ekşi sözlükte başlık açıp giydirecek cümle alemi salacağım üzerine.
Sırf fiyat arttırmadır ofener Amrabata teklif yapmış. - Samiyen
Yılbaşına doğru ele ver reis sezonu kurtarakYiğit asker kaçağı mı ? Bak Eniştem şu anda Genel Kurmay Plan ve Prensipler Başkanı oldu. Hemen ihbar edebilirim.
Kakalayacaklar bize derken Icardi gibi birini kakalayacaklarsa değil 6 eylül, 31 Aralık tarihine kadar beklenirkardo zaten yine aynısı olacak . takımlar avrupaya kadrolarını bildirdikten sonra sana iyi adamını verir mi hiç.
icardi > psg kadro dışı
mata > manu geniş kadroya giremiyordu
rasit > takımı alt lige düştü
yusuf > barca geniş kadroya giremiyordu
eylülden sonra olacağı yine aynı . nerde kadro dışı var , bonservisi elinde olan var, takımında süre bulamayan var. kakalayacaklar bize.
böyle bekledikçe pogba gelecek gibi hissediyorum valla
Şunu anlamak lazım hazır olan Zaha, Ziyech, Icardi gibi adamları kimse sana vermez. Önce haddimizi ve seviyemizi bilmek lazım. Buraya ya kafası futbolda olmayan, ya yaşlı, ya sakat ya da sorun yaşamış insanlar gelir. Ha görüldüğü gibi Icardi’de olduğu gibi futbola döndürebilirsen farklı bir noktaya taşır seni. Ama hepsi Icardi gibi olmaz, bazısı da Falcao gibi olur. Döndüremezsin, burada da tutunamaz gider. Geçen sezon da böyle çok risk alındı, Kasım ayına kadar, ligin 10-11. Haftasına kadar tutmamış göründü ama sonradan hikaye bambaşka yere gitti. Üstelik riskli hamlelerin yarısı tutmamışken..Verratti'nin bonservisi nasil halledecegiz? Kiralik desen belki olabilir. Gene de imkansiz goruyorum. Araplara gider.
Bu arada hadi geldi diyelim. Gene hazir olsun diye bir ay bekleriz. Sanirim bizim hazir olan oyuncularla transfer gorusmesi yapmamiz yasaklanmis.
fener Amrabata teklif yapmış. - Samiyen
Bence de butun takimi boyle riskli profillerle doldurmak surdurulebilir bir transfer politikasi degil.Şunu anlamak lazım hazır olan Zaha, Ziyech, Icardi gibi adamları kimse sana vermez. Önce haddimizi ve seviyemizi bilmek lazım. Buraya ya kafası futbolda olmayan, ya yaşlı, ya sakat ya da sorun yaşamış insanlar gelir. Ha görüldüğü gibi Icardi’de olduğu gibi futbola döndürebilirsen farklı bir noktaya taşır seni. Ama hepsi Icardi gibi olmaz, bazısı da Falcao gibi olur. Döndüremezsin, burada da tutunamaz gider. Geçen sezon da böyle çok risk alındı, Kasım ayına kadar, ligin 10-11. Haftasına kadar tutmamış göründü ama sonradan hikaye bambaşka yere gitti. Üstelik riskli hamlelerin yarısı tutmamışken..
Hani nerede?fener Amrabata teklif yapmış. - Samiyen
Gizli hesaptaHani nerede?
Gizli hesapta