Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Verratti gelirse çok net başka bir seviyeye geliriz.
Verratti'nin bonservisi nasil halledecegiz? Kiralik desen belki olabilir. Gene de imkansiz goruyorum. Araplara gider.

Bu arada hadi geldi diyelim. Gene hazir olsun diye bir ay bekleriz. Sanirim bizim hazir olan oyuncularla transfer gorusmesi yapmamiz yasaklanmis.

Allah'tan Twitter kullanmıyorum muhtemelen sana özel de bu yiğit kesin karşıma çıkardı. Burda yetmedi acı çektiğimiz bir de Twitterda olmaz yani.
Ayrıca Yiğit Erden başkana ayıp etmiştir. Gereği neyse yapılsın.
Ayrıca Yiğit özür dilemeli.Yoksa Ekşi sözlükte başlık açıp giydirecek cümle alemi salacağım üzerine.
Böyle biley yapsan ne zevke gelir kamkim var ya ustad
Aylarca ayakları titreye titreye dolaşır

kardo zaten yine aynısı olacak . takımlar avrupaya kadrolarını bildirdikten sonra sana iyi adamını verir mi hiç.

icardi > psg kadro dışı
mata > manu geniş kadroya giremiyordu
rasit > takımı alt lige düştü
yusuf > barca geniş kadroya giremiyordu

eylülden sonra olacağı yine aynı . nerde kadro dışı var , bonservisi elinde olan var, takımında süre bulamayan var. kakalayacaklar bize.

böyle bekledikçe pogba gelecek gibi hissediyorum valla
Kakalayacaklar bize derken Icardi gibi birini kakalayacaklarsa değil 6 eylül, 31 Aralık tarihine kadar beklenir

Verratti'nin bonservisi nasil halledecegiz? Kiralik desen belki olabilir. Gene de imkansiz goruyorum. Araplara gider.

Bu arada hadi geldi diyelim. Gene hazir olsun diye bir ay bekleriz. Sanirim bizim hazir olan oyuncularla transfer gorusmesi yapmamiz yasaklanmis.
Şunu anlamak lazım hazır olan Zaha, Ziyech, Icardi gibi adamları kimse sana vermez. Önce haddimizi ve seviyemizi bilmek lazım. Buraya ya kafası futbolda olmayan, ya yaşlı, ya sakat ya da sorun yaşamış insanlar gelir. Ha görüldüğü gibi Icardi’de olduğu gibi futbola döndürebilirsen farklı bir noktaya taşır seni. Ama hepsi Icardi gibi olmaz, bazısı da Falcao gibi olur. Döndüremezsin, burada da tutunamaz gider. Geçen sezon da böyle çok risk alındı, Kasım ayına kadar, ligin 10-11. Haftasına kadar tutmamış göründü ama sonradan hikaye bambaşka yere gitti. Üstelik riskli hamlelerin yarısı tutmamışken..

3 Eylül 23.59 a kadar kadro bildirme zorunluluğu var büyük liglerde transfer 1 eylülde bitiyor

1 Eylül-3 Eylül e kadar transfer beklemiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şunu anlamak lazım hazır olan Zaha, Ziyech, Icardi gibi adamları kimse sana vermez. Önce haddimizi ve seviyemizi bilmek lazım. Buraya ya kafası futbolda olmayan, ya yaşlı, ya sakat ya da sorun yaşamış insanlar gelir. Ha görüldüğü gibi Icardi’de olduğu gibi futbola döndürebilirsen farklı bir noktaya taşır seni. Ama hepsi Icardi gibi olmaz, bazısı da Falcao gibi olur. Döndüremezsin, burada da tutunamaz gider. Geçen sezon da böyle çok risk alındı, Kasım ayına kadar, ligin 10-11. Haftasına kadar tutmamış göründü ama sonradan hikaye bambaşka yere gitti. Üstelik riskli hamlelerin yarısı tutmamışken..
Bence de butun takimi boyle riskli profillerle doldurmak surdurulebilir bir transfer politikasi degil.

Bu sene olayi daha da abarttik. Maas skalasi cok yukseldi. Her sene sampiyonlar ligine katilmamiz gereken bir ekonomik kiskacin icine girdik.

Tabi ki taraftar olarak hepimiz boyle isimli futbolcularin gelmesinden hosnut oluyoruz ama sanki isin biraz boku cikti.

Insallah hayirlisi olur.

IMG_5702.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt