Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.663
- 16.047
- 2.538
hem 8 numara hem ramos mesajı
+ Sergio’dan kurtuluyoruz mesajı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hem 8 numara hem ramos mesajı
Veratti ile ve kulübü Psg ile görüşme oluyor transfer olur olmaz orasını bilemem ama herhalde adamın maliyetini bilerek transfer görüşmesi yapıyoruz olursa önemli bir transfer olmazsa sağlık olsun derim.Verratti'nin bonservisi nasil halledecegiz? Kiralik desen belki olabilir. Gene de imkansiz goruyorum. Araplara gider.
Bu arada hadi geldi diyelim. Gene hazir olsun diye bir ay bekleriz. Sanirim bizim hazir olan oyuncularla transfer gorusmesi yapmamiz yasaklanmis.
Tek yönlü mü?Amrabat'ı beğenmiyorum ben tek yönlü bi adam torreirayla iyi ikili olamazlar bence
Kralın geçen sezon ki katkısı inkar edilemez.Sergio ile devam edeceğiz mesajı
Amrabat'ı beğenmiyorum ben tek yönlü bi adam torreirayla iyi ikili olamazlar bence
İsmini söyleyemem rtaş, dışarı sızılmasını istemiyor.Ben bilmiyorum o hesabı. Hangisi o?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
6 alıp Torreirayı ön alan baskısında daha efektif kullanmak gerekiyor. Pasörlüğü de iyi zaten.
yandigimizin mesajı.bu herif çok yavaş kalır şampiyonlar Ligi'nde aynı Selçuk gibiSergio ile devam edeceğiz mesajı
Katılıyorum ama fener geçen yıl ki senin seviyene geldi. Senin çıtayı daha da yukarı çıkarman gerekirdi. Ben olsam ben de ana planı bozmadan yapardım. Ama bu da bir tercih, göreceğizBence de butun takimi boyle riskli profillerle doldurmak surdurulebilir bir transfer politikasi degil.
Bu sene olayi daha da abarttik. Maas skalasi cok yukseldi. Her sene sampiyonlar ligine katilmamiz gereken bir ekonomik kiskacin icine girdik.
Tabi ki taraftar olarak hepimiz boyle isimli futbolcularin gelmesinden hosnut oluyoruz ama sanki isin biraz boku cikti.
Insallah hayirlisi olur.
Sergio ile devam edeceğiz mesajı
Bu sene rakip daha tecrübeli. Senin 2 sıni birden alman lazimAdam akıllı bir 8 no transferi olmayacaksa en mantıklısı.
Hatta mümkünse Salih Özcan olabilir. Ligde acayip rahatlatır bizi.
Salih transferi elzem oldu zaten, ligde kadro kuramayacağız bu gidişle. 11 de yeri garanti dediğimiz bi Abdulkerim var yerli olarak. Kalan ikisini nasıl halledecez bilemiyorum çok yanlış planlama yapıldı.Adam akıllı bir 8 no transferi olmayacaksa en mantıklısı.
Hatta mümkünse Salih Özcan olabilir. Ligde acayip rahatlatır bizi.
Bu sene rakip daha tecrübeli. Senin 2 sıni birden alman lazim

rezil 1 karakter