Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Verratti'nin bonservisi nasil halledecegiz? Kiralik desen belki olabilir. Gene de imkansiz goruyorum. Araplara gider.

Bu arada hadi geldi diyelim. Gene hazir olsun diye bir ay bekleriz. Sanirim bizim hazir olan oyuncularla transfer gorusmesi yapmamiz yasaklanmis.
Veratti ile ve kulübü Psg ile görüşme oluyor transfer olur olmaz orasını bilemem ama herhalde adamın maliyetini bilerek transfer görüşmesi yapıyoruz olursa önemli bir transfer olmazsa sağlık olsun derim.

Bence de butun takimi boyle riskli profillerle doldurmak surdurulebilir bir transfer politikasi degil.

Bu sene olayi daha da abarttik. Maas skalasi cok yukseldi. Her sene sampiyonlar ligine katilmamiz gereken bir ekonomik kiskacin icine girdik.

Tabi ki taraftar olarak hepimiz boyle isimli futbolcularin gelmesinden hosnut oluyoruz ama sanki isin biraz boku cikti.

Insallah hayirlisi olur.
Katılıyorum ama fener geçen yıl ki senin seviyene geldi. Senin çıtayı daha da yukarı çıkarman gerekirdi. Ben olsam ben de ana planı bozmadan yapardım. Ama bu da bir tercih, göreceğiz

Sergio ile devam edeceğiz mesajı
FcHcggZWYAYfzJm

Adam akıllı bir 8 no transferi olmayacaksa en mantıklısı.
Hatta mümkünse Salih Özcan olabilir. Ligde acayip rahatlatır bizi.
Salih transferi elzem oldu zaten, ligde kadro kuramayacağız bu gidişle. 11 de yeri garanti dediğimiz bi Abdulkerim var yerli olarak. Kalan ikisini nasıl halledecez bilemiyorum çok yanlış planlama yapıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt