Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç sonu şöyle derin nefes almayan var mı

1692827045244.webp

Hoca keremi salıyor istediğini yapıyor.Ula burası tr ligi mi her topu 30 metre ara pası deniyorsun.1 gram faydası olmadı maç boyunca ki keremi severdim ben.

Bos yapiyorsunuz

Istediginiz kadar inkar edin kazandik

Bu takim Okan hoca önderliginde cl ye kalacak

Ister inanin ister inanmayin
bende senın düsüncelerini bekliyordum arda
evet kazandık lakin fakat büyük rezil olduk cunku 90 dk tamamı ezildık
hoca hicbirşey yapmadı bizim gibi çaresiz izledi
yıldız oyuncularmı gelmeli oyun düzelmesi icin eldeki oyuncularla rakibe göre oyun kurmak taktik kurmak kimin işi peki
kasaba takımına karşı şu oyunu ve ezilmeyi nasıl karsılıyorsun merak ediyorum

Adamlar kulüp tarihinde pro maçlarda gol beklentisi rekoru kırmış olabilirler.
Gol beklentilerimiz aynı, pozisyon kaliteleri düşüktü ama xG şut atılan bölgeyle alakalı. İçerden vurdurmasak da dışardan çok net pozisyonlar yakaladılar.

Hep hocaya yükleniyoruz ama bireysel olarak oyuncularda da problem var.
Şahsi düşünceme göre Kerem hem yabancıların aldığı yüksek maaşlardan hem de bölgesine Zaha’nın alınmasından dolayı rahatsız, oynamıyor. Yoksa formsuzlukla açıklanamaz bu kadar kötü olması.
Nelsson salın beni gideyim diyor.
Torreira iyileştiği halde bir türlü oynamıyordu bulantım var vs. sonra ilk maçında kırmızı görüyor.
Zaha’yı sadece 45 dakika izleyebildik onda da halı sahada herkesi çalımlamaya çalışan bal ligi topçusu gibi garip hareketler yaptı sonra yine oynamıyor.
Bunların hiçbirisi normal değil. Takımda otorite eksikliği var ve Okan Hoca yönetemiyor. Daha Ziyech girecek, Ramos deniyor. İşler hepten sarpa saracak

Luyi’nin iyi döneminde savunuyordu bunları, o yüzden süpürücü bir savunma gerekiyor böyle oyunlarda ama çok zor açıkçası, Nelsson bugün kötüydü de genel olarak da ekstra kötü gösteriyor.

Orta saha kalitesi de değil bence mevzu, takım savunması yapamıyoruz, pres kalitemiz önde iyi olsa da arkada kötü.
Sevilla gibi yaş ortalaması 35 olan takım cityyi oynatmadı takım savunması ile.Bizde inanılmaz kötü takım savunması ve yerleşme var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt