- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
Maç sonu şöyle derin nefes almayan var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yediğimiz 2. Golde Oliviera bi izler misin renkdasOliviera çok güzel izledi
Nelsonu nasil buldun
bende senın düsüncelerini bekliyordum ardaBos yapiyorsunuz
Istediginiz kadar inkar edin kazandik
Bu takim Okan hoca önderliginde cl ye kalacak
Ister inanin ister inanmayin
Gol beklentilerimiz aynı, pozisyon kaliteleri düşüktü ama xG şut atılan bölgeyle alakalı. İçerden vurdurmasak da dışardan çok net pozisyonlar yakaladılar.Adamlar kulüp tarihinde pro maçlarda gol beklentisi rekoru kırmış olabilirler.
O halde Ramosa yuvana hoşgeldin diyelim.sıçışta herif hemen her maçta
kötü oyuncu değil,keremi ben eleştirmiyorum sene başlarını rezalet oynuyor genelde normal şartlarda kesik yemesi lazımdı
gecen sene öyle olmustu
gol özelinde degil adamların her pozisyonunda izlediYediğimiz 2. Golde Oliviera bi izler misin renkdas
ben okan hocayı severim savunurum hatta da ne alaka yaw
bok gibi oynadık diyemeyecek miyiz ne alaka inkar edin falan
O halde Ramosa yuvana hoşgeldin diyelim.
Sevilla gibi yaş ortalaması 35 olan takım cityyi oynatmadı takım savunması ile.Bizde inanılmaz kötü takım savunması ve yerleşme var.Luyi’nin iyi döneminde savunuyordu bunları, o yüzden süpürücü bir savunma gerekiyor böyle oyunlarda ama çok zor açıkçası, Nelsson bugün kötüydü de genel olarak da ekstra kötü gösteriyor.
Orta saha kalitesi de değil bence mevzu, takım savunması yapamıyoruz, pres kalitemiz önde iyi olsa da arkada kötü.
Bunu bende farketmiştim guzel tespit kemalcim. Ama adam neciydi hiç bilmiyorumBizim Hakan Volz Noldu ya adami yolladigimiz günden beri takim oynamiyor gibime geldi o adamin görevi neydi tam olarak neden geldi neden gitti