- 26 Kasım 2012
- 185.529
- 258.016
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera efsanedir1-0ken muslera bizi maçta hatta turda tuttu çok iyiydi o kurtarış
Verratti isteyenlere miydi bu taşemekli topçu peşinde koşmak yerine canavar gibi orta saha gelmeli
isim takıntısından vazgeçelim
dötten element uydurmayı bırakalım ….yunusun golunde
olivera sevinmek yerine mertense kızmış
adam önceden bilmiş verilmeyeceğini
adam topu kaybetmiş ne diye boş boş adamın ayağına bilerek basıyorsun birader!!!!!
Mackolikten mi izledin maciOliviera çok güzel izledi
dötten element uydurmayı bırakalım ….
Ciddiyim evet, ilk yarı Berkan gibi bir adam daha olsa ortasahada 3 lük olmuştuk.
Şunu kast etmiştim abi zaten, heriflerin her açtığı orta net pozisyon oldu en basitinden. Kanatlardan geldiler, ortadan geldiler, duran toptan geldiler... Geldiler de geldiler anasını satayım kabul gibiydi yav. Yani hakikaten tarihi bir rezillik olabilirdi şu maçta.Gol beklentilerimiz aynı, pozisyon kaliteleri düşüktü ama xG şut atılan bölgeyle alakalı. İçerden vurdurmasak da dışardan çok net pozisyonlar yakaladılar.
Kaçak izledim. Sen begenmissin demek haMackolikten mi izledin maci
Hocamın Molde'ye ezilmemek için daha çok transfere ihtiyacı varmış.
Simdi baktim Hocanin özel istegiyle getirlmis asistanlik yapmis scoutluk ve analiz de yapmis bu adamin sözlesmesi bitti sonra gitti cok ilginc gercektenBunu bende farketmiştim guzel tespit kemalcim. Ama adam neciydi hiç bilmiyorum
bende senın düsüncelerini bekliyordum arda
evet kazandık lakin fakat büyük rezil olduk cunku 90 dk tamamı ezildık
hoca hicbirşey yapmadı bizim gibi çaresiz izledi
yıldız oyuncularmı gelmeli oyun düzelmesi icin eldeki oyuncularla rakibe göre oyun kurmak taktik kurmak kimin işi peki
kasaba takımına karşı şu oyunu ve ezilmeyi nasıl karsılıyorsun merak ediyorum
Dostum ilk yarı tempo onların lehine arttığında takımımızdaki herkes dağıldığında sakin kalanlardan biriydi tempoyu çok güzel düşürdük orada. Ayrıca adama çarpsa da attığı gol olmasa maç farklı olabilirdi.Ikiside berbat yav