Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan 6 numara değil defansif yükü kaldıramaz

Berkan dinamik ama yardımcı rolde olan oyunculardan tıpkı Midtsjö gibi

Bu adamlardan başrol olmasını beklemeyin oyunda

Bu iki ismi 3'lü merkez orta sahalı sistemde oynatmak zorundasın

Gol beklentilerimiz aynı, pozisyon kaliteleri düşüktü ama xG şut atılan bölgeyle alakalı. İçerden vurdurmasak da dışardan çok net pozisyonlar yakaladılar.
Şunu kast etmiştim abi zaten, heriflerin her açtığı orta net pozisyon oldu en basitinden. Kanatlardan geldiler, ortadan geldiler, duran toptan geldiler... Geldiler de geldiler anasını satayım kabul gibiydi yav. Yani hakikaten tarihi bir rezillik olabilirdi şu maçta.

bende senın düsüncelerini bekliyordum arda
evet kazandık lakin fakat büyük rezil olduk cunku 90 dk tamamı ezildık
hoca hicbirşey yapmadı bizim gibi çaresiz izledi
yıldız oyuncularmı gelmeli oyun düzelmesi icin eldeki oyuncularla rakibe göre oyun kurmak taktik kurmak kimin işi peki
kasaba takımına karşı şu oyunu ve ezilmeyi nasıl karsılıyorsun merak ediyorum

Kötü oynadik evet sansli bir galibiyet aldik

Önemli olan galip gelmekti ve bunu basardik

Evimizde oynayacagimiz macta farkli bir performans olacagini hepimiz biliyoruz bu takimin oyunu bugun ki oyun degil

Bunu inkar etmeniz hoca’ya takintili oldugunuzu gösterir

Bu takimin derbilerde gösterdigi performanslar kolay unutuluyor

Bu macin zor gececegi belliydi 19 lig maci yapmislar takim olarak tamamen hazir durumdalar ve ic saha takimi olarak oynadilar avantajlarini kullandilar

Istanbul da farkli bir performans olacagi belli

Kazanip avantaj elde etmisiz bunun keyfini cikarmak varken hocanin hocaligini sorgulayanlar hoca olmadigini iddia edenler kötü niyetlidir

Fizik olarak hiç hazır değiliz, orta sahamız Torreira olmayınca çok kırılgan. Rakip sürekli fizik üstünlüğünü belli etti. Tabi liglerinin 19. haftasında olmalarının da payı var.
Zamanla fizik ve dayanıklılık yönünden hazır olacağız ama orta sahaya yapacağımız son transferin profili fizik üstünlük, enerji ve çabukluk eksiğimizi kapatmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt