Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.544
- 11.510
- 1.473
Veratti demiş ki ya Galatasaray’a giderim ya da Psg’de kalırım 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil istemiyor, kendisi anlasti bile Al Hilal ile.Bence Veratti Arabistana gitmek istemiyor.
Yani adamların ligi ufacık ama bunu bile düşünmüşler ben Icardi pozisyonunu ilk çözemedim omuz filan öndemi acaba diyordum tak diye ekrana getirdiler muhteşem bir sistem.Norvec de bile derken![]()
Bakan da mı kolpaya hız vermiş ?
Abi o zaman bizi burada kim kolpalıyor ?Nasil istemiyor, kendisi anlasti bile Al Hilal ile.
Olsun yinede sövesim geldiAdam iyi bişey demiş
Forumda böyle bir hava var evetVeratti demiş ki ya Galatasaray’a giderim ya da Psg’de kalırım![]()
Zaza bile deseniz olurdu şuan Molde maçı travmatik olmak uzereydi cunkubBende duyum yok, bilgide yok.
Durumunu sormus olabiliriz sonucta oyuncunun Arabistan transferi olmazsa bizden ayni parayi isteyecek hali yok. Ama Arabistan'a giderse senelik yaklasik 30 milyon euro kazanacakmis bonuslar dahil.Abi o zaman bizi burada kim kolpalıyor ?
O yuzden norvec iste adamlarYani adamların ligi ufacık ama bunu bile düşünmüşler ben Icardi pozisyonunu ilk çözemedim omuz filan öndemi acaba diyordum tak diye ekrana getirdiler muhteşem bir sistem.
Salih ile Emirhan kesin geldi miortasaha yerli rotasyonumuz
salih özcan
kaan ayhan
kerem demirbay
emirhan ilkhan
![]()
yani bu kadar gelişmemiş bı ülkede olması herkesi çok şaşırtmıştırBu arada daha komik olanını söyliyeyim mi Norveç'de bile yarı otomatik ofsayt sistemi varken bizim ülkede halen yok Icardi pozisyonunu 10 saniyede verdiler. Bizde olsa yapacakları eyyamı düşünün diyeceklerim bu kadar...