Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Molde'nin yaptığı hücum atraksyonlarını biz neden yapamıyoruz diye düşünmeden edemedim. Her topta bilinçli ve çok etkili çıktı herifler, hiç dan dun ataklarını hatırlamıyorum. Şu topu bizim takım devamlılığı olarak oynasa 5'ten aşağı bitmez maçlar.

nerde o günleerr

biz dan dun oynamaya devam

Bu Molde'nin yaptığı hücum atraksyonlarını biz neden yapamıyoruz diye düşünmeden edemedim. Her topta bilinçli ve çok etkili çıktı herifler, hiç dan dun ataklarını hatırlamıyorum. Şu topu bizim takım devamlılığı olarak oynasa 5'ten aşağı bitmez maçlar.
Geçen seneki rennesin tecrübesiz ve 1 gömlek kalitesiz hali gibi geldi bana

Geçen sene rennes 30dk da 4lük yapmıştı fbyi(1 gol milimetrik ofsayt)

Icardi'nin Midtsjö çıkardığı topta bir kez kafasını kaldırıp çevre kontrolünü yapmadan çat diye Midtsjö'ye bırakmış kaleciyi de çaresiz bırakmış inanılmaz bir oyun görüşü var göz ucuyla bile çat diye görebiliyor.

Anadolunun ortasında çim demeye bin şahit isteyecek zeminlerde top oynayamazlar. Bizim ülkeye gelseler ilk senesinde küme düşerler buralar öyle yapay suni çime benzemez bi Sivasspor deplasmanındaki zemini görsünler bir daha atak organizasyonu yapmaya tövbe ederler.

Okan hoca başarısız olursa Mancini ister misiniz ?

Okan hoca başarısız olursa Mancini ister misiniz ?
Burak, Sneijder, Melo, Telles, Muslera, Drogba ile şampiyonluğu veren hocayı mı tabi ki istemem. İyi ve yürekli bir hocadır tazminatı bırakması bile çok büyük saygımı kazanmıştır hatta her zaman bende bir yeri olacak ama bu takımın başında hiçbir zaman olmamalı deplasmanda oynattığı o rezil futbola gerek yok. İtalyan hocalar uzak dursun Conte'de bu kategoriye dahildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt