Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Molde'nin yaptığı hücum atraksyonlarını biz neden yapamıyoruz diye düşünmeden edemedim. Her topta bilinçli ve çok etkili çıktı herifler, hiç dan dun ataklarını hatırlamıyorum. Şu topu bizim takım devamlılığı olarak oynasa 5'ten aşağı bitmez maçlar.
Bakmak lazım Molde'nin hocası kaç senedir takımın başında yine aşağı yukarı aynı kadro ile kaç senedir birlikte oynuyorlar. 4-5 sene vardır bu birliktelik. Öyle 1-2 senede olacak oyun ezberi değil bunlar.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bakmak lazım Molde'nin hocası kaç senedir takımın başında yine aşağı yukarı aynı kadro ile kaç senedir birlikte oynuyorlar. 4-5 sene vardır bu birliktelik. Öyle 1-2 senede olacak oyun ezberi değil bunlar.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adamların liginde bütün takımlar bu tarz oynuyor ondan dolayı bence hocam, yerde yatma yok zaman geçirme yok, 3 saniye de bir düdük çalma yok haliyle oyun hep akış halinde, 2 yıl super lige getir real madrid'i koy hiç avrupa yüzü gösterme 2 yıl sonra avrupaya çıkar bak bakalım nasıl oynuyor temposuz, düşük ağırdan alan bir takım haline gelirler. Bizim bu ayarda bir takım olabilmemiz için avrupa da sürekli oynamamız lazım yoksa zor, düzenli avrupa yapacaksın. Zaha kafayı yedi mesela adam şok oldu bunlar ne yapmaya calışıyor diye, arena da oynadığımız futbola bunu yaptı bu arada.

Bu Molde'nin yaptığı hücum atraksyonlarını biz neden yapamıyoruz diye düşünmeden edemedim. Her topta bilinçli ve çok etkili çıktı herifler, hiç dan dun ataklarını hatırlamıyorum. Şu topu bizim takım devamlılığı olarak oynasa 5'ten aşağı bitmez maçlar.

Biraz fizik farkıda var biz önde basıyoruz ama adamlar kırdı daha çok koşarak.Normalde o kadar rahat çıkamazlar 5-6 hafta sonra olsa maç.
Mesela trabzon maçındada biz trabzona aynısını yaptık.4 maç fazla oynadıık sadece.

Ramosun onemi bugun belli oldu, Verratti nin onemi bugun belli oldu. Oyle istemezuk diye bir sey yok.

Bugun adamlarin son vuruslari berbati. Yarin daha iyi takimlar ile oyanacagiz. Burasi TSL degil beyler, bir bakmissin 5 lik olmussun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu arada bu Molde bizim ligde ilk ikiye oynar, acayip dinamik ve disiplinli takim. Bu kadar birbirini iyi taniyan takim cok gormedim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

1 haftadır Nelsson gitmediği sürece Ramos gelmesin diyordum fakat o fikrimi de değiştirdim.Ramos acil imzalasın bizimle.Nelsson muhteşem bir stoper olmasına rağmen büyük ihtimalle mental olarak bir problemi var kalmak istemiyor gibi.Konstantrasyonu muhteşem olan bir adam olmasına rağmen son maçlarda amatör oyuncu gibi yanlış müdahaleler yapıyor sürekli.

Torreira olmayınca böyle oluyor tarzı yorumları da normalleştirmeye gerek yok. Senin tek bir oyuncun olmadığında bütün sistemin baştan aşağı işlemiyorsa orada büyük sıkıntı var demektir. Eldeki orta sahalar ile kimse sana uç kaç demiyor ama rakipten de 22 tane şut yeme bi zahmet.

Madem orta sahan sorunlu, Torreira da yok o zaman ona göre bir plan hazırlayacaksın. Gerekirse orta sahada geçirgenliği en aza indirmek için 3'lü filan oyna ama en azından bir planın olsun.

Hayır bir de patladığın daha 15. dakikada filan belli. 2. devre bari oraya müdahele et, yok onu da yapmıyorsun. Gidiyorsun golü yiyene kadar bekliyorsun. Böyle bir şey olabilir mi ya.
Öyle zaten geçen seneki takımın defolarıyla aynı defolar.Şu maça çıkarken özel birşey göstermediği çok belli takıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt