Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazıra yatirim yapmayi cok seviyoruz ülkece

Ofsayt sistemi icin tr’den 250-300 kalifiye elemani calistirsak belki 2-3 senede ona yakin bir sey cikacak, cikmasa bile bi adim atilmis olacak

Tr’de bayagi kalifiye eleman var bu konuda ama hic değerlendiremiyoruz sömürdügümüz icin

10 m euro yatırım yapmak ne yav, yalandır umarım

Kulüplerden o kadar kazanan yok, ligin neyine bu yatırım
Geçen sene 1.5 milyon diyordu TFF Başkanı şimdi 10 milyon olmuş ve derbiye yetiştirmeye çalışıyorlardı yetiştiremediler bu sene başlayacaktı o da olmadı şimdi 2.yarı olmuş:)

96-2000 kadrosu şampiyonlar ligi ön eleme gibi yerlerde sıkıntı çekmiyordu çünkü hep oturmuş kadroyla oynuyorduk.Yeni dönemde transferler zamanında bitmediği için ön elemeler her daim sıkıntıli geçiyor geçecektirde.Burda önemli olan kazanmak çok iyi futbol beklemek için erken Ziyech yeni geldi Zaha tam hazır olmadığını hoca söyledi İcardi formunu yeni buluyor Tete yeni oyuna giriyor.Su safhada önemli olan elimizdeki kadronun formunu arttırmak olmalı.Dun belki iyi oynamadık ama Yunusun golünde faul olmasa ikinci yarı penaltı verilmiş olsa maç farklı bitecekti.

okan hoca mutlak 3lü ortasahaya dönmek zorunda 2li ortasaha ile takımın nekadar defoları oldugunu biri hocaya göstermeli

Okan hocaya guvenelim Akhisarla Türkiye kupası Basakla sampiyonlugu ve Avrupa Ligi'nde son 16 ya kalışı tesadüf değil.Eger hocaya güvenip inanırsak Avrupa'da da başarılı olacaktır.Kadro kalitesi yüksek olduğu için destek vermemiz lazım.

96-2000 kadrosu şampiyonlar ligi ön eleme gibi yerlerde sıkıntı çekmiyordu çünkü hep oturmuş kadroyla oynuyorduk.Yeni dönemde transferler zamanında bitmediği için ön elemeler her daim sıkıntıli geçiyor geçecektirde.Burda önemli olan kazanmak çok iyi futbol beklemek için erken Ziyech yeni geldi Zaha tam hazır olmadığını hoca söyledi İcardi formunu yeni buluyor Tete yeni oyuna giriyor.Su safhada önemli olan elimizdeki kadronun formunu arttırmak olmalı.Dun belki iyi oynamadık ama Yunusun golünde faul olmasa ikinci yarı penaltı verilmiş olsa maç farklı bitecekti.

aslında o dönemlerde de ön elemeler sıkıntılıydı ya

st gallen, levski vb. maçlar sıkıntılıydı

ama takılmıyorduk

östersund filan biraz ayar bozdu

Geçen sene 1.5 milyon diyordu TFF Başkanı şimdi 10 milyon olmuş ve derbiye yetiştirmeye çalışıyorlardı yetiştiremediler bu sene başlayacaktı o da olmadı şimdi 2.yarı olmuş:)
Yapay zeka olduğundan bayağı pahalı bir teknoloji de, bana da rakam biraz abartı geldi.

Hollanda mı neydi kale içine 4 kamera koyup derinlik hesaplayıp karar verecek bir sisteme geçmişti ucuz olsun diye.

aslında o dönemlerde de ön elemeler sıkıntılıydı ya

st gallen, levski vb. maçlar sıkıntılıydı

ama takılmıyorduk

östersund filan biraz ayar bozdu
Asıl anlatmak istediğim renkdas o dönemler de daha oturan takım olduğu için çok oynamalar olmuyordu rakipler tabi bugüne göre daha kolaydı ama bu dönemler de transferlerin yaz kampı tam anlamıyla görmemesi ön elemeleri biraz daha zor hale getiriyor bu yüzden Molde gibi takımlar da bizim dengimiz olmasada kucumsenmeyecek takimlar biraz daha işi zorlastiriyor.

10m euro klüplere dağıtsınlar millet saatçiyi,ayakkabı boyacısını forvet diye oynatıyo ligde samsun maçında gördük işte.

Okan hocanın önü açık yalnız yabancı dil bilmesi bile yurt dışı için önemli bir kriter eğer hoca olarak kendini geliştirmeye devam ederse çok önemli yerlere gelecektir.Zihniyet anlamında olmasada Kariyer anlamında Fatih hocanin veliahtı olarak görüyorum.Fatih hocamız demişken ona da bir milli takım yakışır.

Tete gibi bir Brezilyali daha bulamaz miyiz orta saha icin?

Koşmayan takım koşan takıma karşı ezilmeye mahkumdur. Dün akşam izlediğim oyunda top bizdeyken orta sahada yer alan her kim var ise olduğu yerde duruyordu. Rakip her topa hamle yapıyordu. Söylemek istemiyorum pek ama kanatların defansa katkısını görmek isteyeceğimiz bir maçtı bu. Sağ ve sol bekler çok ama çok yalnız kaldılar 2 kişi ile. Orta saha ise bildiğin dayak yedi rakipten. Torreira olmadığında çok eksik kalıyoruz. Bunun önüne geçmek gerekiyor. Tsl de hiçbir takım 90 dk boyunca böyle bir tempo yapmadığı için böyle bir durumla karşılaşmadık bugüne kadar. Ancak bunun önlemi alınmalı bir şekilde.

Okan hocayı seviyorum ama buna hazırlıksız yakalanması onun hatası. Dün de söyledim bu kuzey takımları iflit ediyor beni. Ligin başında bunlarla karşılaşmak çok ürkütüyor. Direkt Cl ye gitmenin böyle bir ekstrası oluyor işte. Kalbur üstü takımlar da ligin başında eşleşseler zorlanırlar bu tip takımlara karşı ama onlar ön eleme oynamadıkları için gerçekten çok şanslılar.

Bu bağlamda ilk hedefimiz orta sahayı güçlendirmek olmalı. Ve bu adam torreira nın da yaptıklarını yapabilmeli. Ben bu maçtan sonra torreira nın sahada olduğu varsayımıyla 8 10 oynayan birinden ziyade 6 8 oynayabilecek birisinin daha fazla etkili olacağını düşünüyorum. İsim önemli değil. Yeter ki oyun olsun mücadele olsun yeter. Ciğersiz oyuncular lazım orta sahada bize...

Yapay zeka olduğundan bayağı pahalı bir teknoloji de, bana da rakam biraz abartı geldi.

Hollanda mı neydi kale içine 4 kamera koyup derinlik hesaplayıp karar verecek bir sisteme geçmişti ucuz olsun diye.
Doğrudur da 10 milyon euro olması imkansız bence 1.5 milyon euro da az bir rakam değil bu teknoloji için.

Tielemans’ı zorlamalıydık önceden, ucuz ve iyi bir çözüm olacaktı.
Zorladığımızı düşünüyorum hatta çok istediğimizi düşünüyorum ama kendisi İngiltere de kalmak istedi şu an pişmanmıdır bilmiyorum ama içinde acaba diyordur çünkü 2 maçtır yedek sakatlığı felan yok ise bizim bilmediğimiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt