Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.697
- 7.333
- 1.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene 1.5 milyon diyordu TFF Başkanı şimdi 10 milyon olmuş ve derbiye yetiştirmeye çalışıyorlardı yetiştiremediler bu sene başlayacaktı o da olmadı şimdi 2.yarı olmuş10 m euro yatırım yapmak ne yav, yalandır umarım
Kulüplerden o kadar kazanan yok, ligin neyine bu yatırım
96-2000 kadrosu şampiyonlar ligi ön eleme gibi yerlerde sıkıntı çekmiyordu çünkü hep oturmuş kadroyla oynuyorduk.Yeni dönemde transferler zamanında bitmediği için ön elemeler her daim sıkıntıli geçiyor geçecektirde.Burda önemli olan kazanmak çok iyi futbol beklemek için erken Ziyech yeni geldi Zaha tam hazır olmadığını hoca söyledi İcardi formunu yeni buluyor Tete yeni oyuna giriyor.Su safhada önemli olan elimizdeki kadronun formunu arttırmak olmalı.Dun belki iyi oynamadık ama Yunusun golünde faul olmasa ikinci yarı penaltı verilmiş olsa maç farklı bitecekti.
Yapay zeka olduğundan bayağı pahalı bir teknoloji de, bana da rakam biraz abartı geldi.Geçen sene 1.5 milyon diyordu TFF Başkanı şimdi 10 milyon olmuş ve derbiye yetiştirmeye çalışıyorlardı yetiştiremediler bu sene başlayacaktı o da olmadı şimdi 2.yarı olmuş![]()
Asıl anlatmak istediğim renkdas o dönemler de daha oturan takım olduğu için çok oynamalar olmuyordu rakipler tabi bugüne göre daha kolaydı ama bu dönemler de transferlerin yaz kampı tam anlamıyla görmemesi ön elemeleri biraz daha zor hale getiriyor bu yüzden Molde gibi takımlar da bizim dengimiz olmasada kucumsenmeyecek takimlar biraz daha işi zorlastiriyor.aslında o dönemlerde de ön elemeler sıkıntılıydı ya
st gallen, levski vb. maçlar sıkıntılıydı
ama takılmıyorduk
östersund filan biraz ayar bozdu
Tielemans’ı zorlamalıydık önceden, ucuz ve iyi bir çözüm olacaktı.Tete gibi bir Brezilyali daha bulamaz miyiz orta saha icin?
Tielemans’ı zorlamalıydık önceden, ucuz ve iyi bir çözüm olacaktı.
Doğrudur da 10 milyon euro olması imkansız bence 1.5 milyon euro da az bir rakam değil bu teknoloji için.Yapay zeka olduğundan bayağı pahalı bir teknoloji de, bana da rakam biraz abartı geldi.
Hollanda mı neydi kale içine 4 kamera koyup derinlik hesaplayıp karar verecek bir sisteme geçmişti ucuz olsun diye.
Evet ama ben cok farkli uyruklardan olusan bir takim sevmiyorum bahsettigim oydu.Tielemans’ı zorlamalıydık önceden, ucuz ve iyi bir çözüm olacaktı.

Zorladığımızı düşünüyorum hatta çok istediğimizi düşünüyorum ama kendisi İngiltere de kalmak istedi şu an pişmanmıdır bilmiyorum ama içinde acaba diyordur çünkü 2 maçtır yedek sakatlığı felan yok ise bizim bilmediğimiz.Tielemans’ı zorlamalıydık önceden, ucuz ve iyi bir çözüm olacaktı.