Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakkını yemeyelim Gomis de 2.5 sezonda ciddi sayıda gol atmış.

Icardi başka bir seviye ama Gomis de aldığı süre ve gol oranında çok başarılı olmuş.
Bence kesinlikle kalmalıydı .Okan hocamla sulh ederek ona kesinlikle ihtiyacımız vardı.Sıkışılan,Icardının yorulduğu anlarda kesinlikle çilingir görevi görürdü.Halil mi Gomis mi dersen 1000 kere Gomis derim. 39 da olsa 40 ta olsa.

Ayrıca dün iyice emin oldum, bu hızlı oyunu Okan istiyor yani pas hataları da o yüzden. Orta sahada alan gördüğüne atıyor, o yüzden kolay kolay yerleşerek hücum edemiyoruz.
Fikirsiz olmak hocam. Topun bizde kaldigida oluyor cok, hele ki savunmadan cikarken. Ama hep al gülüm ver gülüm paslasma oluyor nelssondan abüle veya tersi ondan sonra beke oradan kanata sonra top bi sekil sIkIsmIs oluyor. Hep ayni sablon. Merkezden rakibi cözebildigimiz hic yok hemen hemen. Yerine göre hizli oynamakta da fayda var ama set oyununu gercekten beceremiyoruz. Neyse yeni gelen oyuncular kalite katar ins. bu husuda ama hoca da kendini veya takimi gelistirmeli set oyununda.

Hadsizlik yapmış yönetim aksiyon almalı.Nelson berkandan daha kötü oynadı ona da sallayalım o zaman.
Berkan ve BAY a takık, taraftarında hassasiyetini bildiğinden tribüne oynuyor.Aktürkoğlu için çok olumlu konuşuyordu şimdilerde ona da ağır konuşuyor.Bu adamın ortası yok amacı ses getirmek.

İlginçtir ben Kaan ın Sergio dan daha teknik olduğunu düşünüyorum bu aralar. Torreira Sergio yerine torreira Kaan ikilisi olmaz mı diye soru işaretleri mevcut kafamda.

Kuramazlar diye düşünüyorum ama 5li oynarlarsa yine kanat beklerini kapatacak bir yapıda çıkmalıyız, mevcut düzende onlar gibi genişlersek orta açılıyor bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
Reis defansif bir orta saha daha gelse Torreiranın yanına daha mı iyi olur 8 özellikleri keskin biri yerine? Zira ileri ucta herkes şapkadan tavşan çıkartabolecek kabiliyette

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Tete için şöyle bir şikayetim var; Fener’in elinden aldığımız için basın Sekidika ayağı çekiyordu buna, bizim taraftarlar da biraz hipnotize olmuştu açıkçası.

Güzel bir başlangıç oldu. Öyle her önüne gelen Brezilyalı Shaktar’a gidip oradan savaş var diye PL yapamıyor. Elimizdekinin kıymetini bilelim.

adam zamanında galiba gremio çıkışlıydı yanlış hatırlıyor olabilirim , as takıma çıkmadan 15m Euro’ya Shakhtar yapmış böyle bi oyuncunun eldekilerden kötü olma gibi bir lüksü yoktu zaten, bizim taraftarda öylesine küçümsedi ki Leicester performansı üzerinden

1 sezon içinde 2 ayrı takıma kiralanan adamın iki yerde de uyum sağlayabilmesi çok zor zaten üstüne gittiği takım küme düşme adayı olunca, 6 ayına yazık olmuş çocuğun. aynı Leicester’da 6 ay Icardi’de bulunsa o da bir şey yapamazdı

Lyon’da tertemiz oynamış çocuk, takımla da kamp süreci geçirdiğinden uyum sağlayınca 8 gol 10 asist gibi gayet güzel bi performans sergilemiş. Bizde daha da fazlasını yapacak şüphesiz

Dün Okan maç sonu 2 takviye mi demiş?

IMG_6263.webp

İlginçtir ben Kaan ın Sergio dan daha teknik olduğunu düşünüyorum bu aralar. Torreira Sergio yerine torreira Kaan ikilisi olmaz mı diye soru işaretleri mevcut kafamda.

denenebilir ama o noktada işin içine biraz kadro hiyerarşisi giriyor sanki. sergio takım içinde ki önde gelen profillerden, tatsızlık yaşanması muhtemel sanki öyle bi senaryoda. keşke alıcısı çıksa da rahatlasak temelli

Bu kadar bekledik biraz daha bekleyelim. En kötü iyi oyuncu gelecek beklersek belki çok çok iyi bir transfer fırsatı oluşabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt