- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.783
ramos şuan ajans1905 izliyorGünaydın Büyük Gsc ailesi. Bugün günlerden Sergio Ramos.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ramos şuan ajans1905 izliyorGünaydın Büyük Gsc ailesi. Bugün günlerden Sergio Ramos.
Bence kesinlikle kalmalıydı .Okan hocamla sulh ederek ona kesinlikle ihtiyacımız vardı.Sıkışılan,Icardının yorulduğu anlarda kesinlikle çilingir görevi görürdü.Halil mi Gomis mi dersen 1000 kere Gomis derim. 39 da olsa 40 ta olsa.Hakkını yemeyelim Gomis de 2.5 sezonda ciddi sayıda gol atmış.
Icardi başka bir seviye ama Gomis de aldığı süre ve gol oranında çok başarılı olmuş.
Ekibimizle ilgili en dogru bilgilere ulasiyor diyebiliriz.ramos şuan ajans1905 izliyor
Vazgeçmekmi .Aklına bile getirme.Kesinlikle " must" olan yegane iş 8 numara işi.Ortasaha transferini neden bukadar beklettik anlamıyorum fakat işin ilginci ortasaha için haberlerde birden kesildi vazgeçtik galiba
Fikirsiz olmak hocam. Topun bizde kaldigida oluyor cok, hele ki savunmadan cikarken. Ama hep al gülüm ver gülüm paslasma oluyor nelssondan abüle veya tersi ondan sonra beke oradan kanata sonra top bi sekil sIkIsmIs oluyor. Hep ayni sablon. Merkezden rakibi cözebildigimiz hic yok hemen hemen. Yerine göre hizli oynamakta da fayda var ama set oyununu gercekten beceremiyoruz. Neyse yeni gelen oyuncular kalite katar ins. bu husuda ama hoca da kendini veya takimi gelistirmeli set oyununda.Ayrıca dün iyice emin oldum, bu hızlı oyunu Okan istiyor yani pas hataları da o yüzden. Orta sahada alan gördüğüne atıyor, o yüzden kolay kolay yerleşerek hücum edemiyoruz.
Berkan ve BAY a takık, taraftarında hassasiyetini bildiğinden tribüne oynuyor.Aktürkoğlu için çok olumlu konuşuyordu şimdilerde ona da ağır konuşuyor.Bu adamın ortası yok amacı ses getirmek.Hadsizlik yapmış yönetim aksiyon almalı.Nelson berkandan daha kötü oynadı ona da sallayalım o zaman.
Reis defansif bir orta saha daha gelse Torreiranın yanına daha mı iyi olur 8 özellikleri keskin biri yerine? Zira ileri ucta herkes şapkadan tavşan çıkartabolecek kabiliyetteKuramazlar diye düşünüyorum ama 5li oynarlarsa yine kanat beklerini kapatacak bir yapıda çıkmalıyız, mevcut düzende onlar gibi genişlersek orta açılıyor bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
Tete için şöyle bir şikayetim var; Fener’in elinden aldığımız için basın Sekidika ayağı çekiyordu buna, bizim taraftarlar da biraz hipnotize olmuştu açıkçası.
Güzel bir başlangıç oldu. Öyle her önüne gelen Brezilyalı Shaktar’a gidip oradan savaş var diye PL yapamıyor. Elimizdekinin kıymetini bilelim.
Aynı şeyi düşündüm.Keşke hafta sonuna hazırlık maçı olsada Kaan Torreira deneyebilsek.İlginçtir ben Kaan ın Sergio dan daha teknik olduğunu düşünüyorum bu aralar. Torreira Sergio yerine torreira Kaan ikilisi olmaz mı diye soru işaretleri mevcut kafamda.
İlginçtir ben Kaan ın Sergio dan daha teknik olduğunu düşünüyorum bu aralar. Torreira Sergio yerine torreira Kaan ikilisi olmaz mı diye soru işaretleri mevcut kafamda.
Sosyal medya kullanımı daha sofistike bir Diagne’yi anımsattı
Topçunun hası geliyor.