- 17 Eylül 2018
- 20.406
- 23.334
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
salih elimizdeki orta sahalardan torerayı ayrı tutuyorum net daha kaliteli bi adam ve yerli, zaten 2. adam olarak gelecek.Salih Özcan fark falan yaratmaz
Ancak Kaan kadar oynar
Adam gibi orta saha alın şu takıma
Yanliş dusunce. Bunlar elenirse sadece lige konsantre olacaklar, işleri cok kolaylasacak. Gruplara kalsinlar, hatta ilerleyebildikleri kadar ilerlesinlerkonuyla ne kadar alakası var bilmiyorum ama şimdi yok ülke puanı febe avrupada kazansın bejeke kazansın diyen romantik renktaşlarımız antuda bizim maça yapılan yorumları keşke okusalar.Boşverin golü sakat var mı Galatasarayda 5 yesinler rezil olsunlar moldenin attığı goller goll diye sevinmeler.Bu karaktersiz şeref yoksunlarını ülke puanı adınaymış Türk takımıymış diye desteklemek büyük hata.İnşallah twente bu şeref yoksunlarına 5 atar.
Adamım be, 21 yaşında bedevilere giden topçuya “utanç verici” demiş
Ahmet bashi olurmu hocamAdımı Ahmet Özcan Gundizi olarak revize edelim.
Adam Dortmund'da 4,5-5 civari brüt maas aliyormus. Biz ona ayni rakami verirmiyiz? Birde 3 sene sözlesmesi var daha. Kerem Demirbay gibi son senesi degil. Herif Oliveiranin sözlesmesini ister herhalde.şu ekonomik ortamda trde oynamak istemeyen gurbo maldır net.
Bence fazla uç örnekler veriliyor bu konuda.
Rakip yarı saha geçişini de her topta kilit pas denemekle, defanstan pozisyon oyunu ile çıkan ve yavaş hücum eden iki takım arasında 0 ile 100 arasında falan fark var. Oyuncu kalitesi arasında da ciddi fark var.
Onun dışında ben set oyunuyla hücum sürekliliğinden bahsediyorum, sadece hızla rakip dengesi bozmak odaklı oyun olmaz, oyuncular bile sahada çıldırıyor bu yaklaşım yüzünden.
İlla gegenpressing yapmaya çalışacaksak Liverpool gibi topa basmayı ve yeri geldiğinde sete dönmeyi bilelim, şuursuzca hücum ediyoruz.
Adam Dortmund'da 4,5-5 civari brüt maas aliyormus. Biz ona ayni rakami verirmiyiz? Birde 3 sene sözlesmesi var daha. Kerem Demirbay gibi son senesi degil. Herif Oliveiranin sözlesmesini ister herhalde.
Adımı Ahmet Özcan Gundizi olarak revize edelim.
sana ne lan? Berkan oynayacak yoksaşu ekonomik ortamda trde oynamak istemeyen gurbo maldır net.
Merih için aynı şeyi söyleyemeyiz. Defans oyuncusu için bence para mantıklı. Ayrıca en azından 3-4 takımın ofans hattında ciddi isimler var. Kendini hep hazir tutması gerekecek..haklı ama
30una gelsen neyse şu yaşta gidilir mi merih de kariyerini bitirdi