Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konuyla ne kadar alakası var bilmiyorum ama şimdi yok ülke puanı febe avrupada kazansın bejeke kazansın diyen romantik renktaşlarımız antuda bizim maça yapılan yorumları keşke okusalar.Boşverin golü sakat var mı Galatasarayda 5 yesinler rezil olsunlar moldenin attığı goller goll diye sevinmeler.Bu karaktersiz şeref yoksunlarını ülke puanı adınaymış Türk takımıymış diye desteklemek büyük hata.İnşallah twente bu şeref yoksunlarına 5 atar.
Yanliş dusunce. Bunlar elenirse sadece lige konsantre olacaklar, işleri cok kolaylasacak. Gruplara kalsinlar, hatta ilerleyebildikleri kadar ilerlesinler

fb jk rakiplerini elesinler, geçen sezon ki biz gibi tek kulvarda mücadele ederlerse sıkıntı yaşarız rdaşlar. koyim ülke puanına biz 50-55 maç oynayacaz bunlar da gitsin oynasın 38lik Dzeko ve diğer moruk Tadic’le

Bence fazla uç örnekler veriliyor bu konuda.

Rakip yarı saha geçişini de her topta kilit pas denemekle, defanstan pozisyon oyunu ile çıkan ve yavaş hücum eden iki takım arasında 0 ile 100 arasında falan fark var. Oyuncu kalitesi arasında da ciddi fark var.

Onun dışında ben set oyunuyla hücum sürekliliğinden bahsediyorum, sadece hızla rakip dengesi bozmak odaklı oyun olmaz, oyuncular bile sahada çıldırıyor bu yaklaşım yüzünden.

İlla gegenpressing yapmaya çalışacaksak Liverpool gibi topa basmayı ve yeri geldiğinde sete dönmeyi bilelim, şuursuzca hücum ediyoruz.

Bence yukarda paylaşıldığı gibi sanırım Tuna yazmıştı bloklar arası mesafemiz çok fazla

Özellikle hızlı hücuma çıkarken kerem ve Oliveira tarafından kaptırılan toplar ciddi kontra yememize yol açıyor çünkü Kayıp edilen topa hemen alan kapatacak en az iki kişi lazım torreira yakındaysa canla başla mücadele ediyor sakatlanma pahasına

Molde gibi takımlar etkisiz bir yada iki kişi ile yapılan baskıdan çok rahat sıyrılıyor , sıyrılmakla kalmıyor topu kanattan ileri taşıyorlar bunu da Koşuyoluna atılan pasla değil verkaç ve duvar paslarıyla çok başarılı yapıyorlar

Pinpon oynayanlar bilirler karşılıklı oynarken bazen çok güzel bir seri yakalarsın 5:10 karşılıklı seri vuruşlarla devam edersin
Molde duvar paslarını istediği zaman çok güzel sektirmeden yapabiliyor bizim ise maç esnasında böyle seri pasları yakaladığımız pozisyon sayısı iki ya da üç hiç hatırlamıyorum daha fazla olduğunu hatta olduğunda o Barcelona falan diye geyik yapılıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

haklı ama

30una gelsen neyse şu yaşta gidilir mi merih de kariyerini bitirdi
Merih için aynı şeyi söyleyemeyiz. Defans oyuncusu için bence para mantıklı. Ayrıca en azından 3-4 takımın ofans hattında ciddi isimler var. Kendini hep hazir tutması gerekecek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt