Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelson gitmiyorsa alınmasın saçmalık çünkü. Orta sahayı çabuk cozmeliyiz ne bekleniyor onuda çözemedim. Senin ihtiyacın var diye fazlaya satacaklarDogru da yonetim de öyle düşünüyor mu ki. 37 yasinda cingenenin pesindeyiz iddialara gore
SOKARDI ye tabiki debu başarı kime yazar
Ramostan kaçış yok gibi maalesef

o kadar iyi isler yapdilar ki unutmamak lazimYönetime bravo doğrusu. En hayati transferi en sona bırakmayı başardı. Abdürrahim ve Burak'tan esintiler sundular bu konuda.
Ayni fikirde degilim Fener zor maclara gelsin iyiki almamisiz dersinKeşke Fred'i alsaydı bizimkiler ya
ah ulan
zevk almaya bakalım artık kanka yapacak bir şey yok, belli ki nelsson satılıyor gelen para ortasahaya gömülecekRamostan kaçış yok gibi maalesef
Sandıkları terketmeyelim rengim, hala ihtimal mevcut.Ramostan kaçış yok gibi maalesef
bozma sinerjiyi.Ramostan kaçış yok gibi maalesef
Torreira'ya yedek gerçek bir 6 şart takımda gerçek bir 6 yok ondan başka o yüzden o yokken orta sahada çok geçirgen oluyor.Dominguez ve Salih Özcan gelsin. Ekstra Emirhan ilkkan gelebilir. Ozaman Berkan oliviera mitzo gider.
Ama bize 2 orta saha net lazım defansı olan cinstten olmazsa olmaz. Torreira bir sakatlansa yandik
Biliyorum. Orta saha konusu özelinde bir eleştiride bulundum.o kadar iyi isler yapdilar ki unutmamak lazim
Kim hakan kim bizde bilelim.Sana dedigim oyuncu gelecek gibi