Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden başkan bu hafta ortasaha ismi duyulur demişti ama biz hala stoper duyuyoruz berkandan sergiodan memnunuz galiba

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Salih Özcan Torreira
Tete Ziyech Zaha
Icardi
Lig için ideal kadro her şey yolunda giderse bu olabilir. Tabi ekstra bir orta saha gelirse değişiklikler olabilir.

Satma konusunda, biz neden yillardir kotuyuz.

Birisi anlatanilirmi?
Satılan oyuncuların performansından dolayı... Ndiaye 16'ya gitti 6 ay sonra döndü. Bruma Leipzig'e gitti 1-2 sene sonra döndü. Marcao Sevilla gitti sakatlanıp oynamadı. Adamlar bizim sattığımız oyuncu performanslarına bakıcna bizden kimseye uçuk rakamlar vermezler o yüzden bizden giden futbolcuların başarılı olmasını istiyorum.

Kerem Demirbay her türlü alınması gereken bir oyuncuydu 8+3 olduğunu unutmamak lazım Salih Özcan gelirse 11 gelecek yedeğe gelmez zaten rol olarak Kerem Demirbay ile çok farklılar Salih 6.5 Kerem ise 8.5 özelliklerini barındırıyor. Zaten Kerem Demirbay genelde rotasyon oyuncusu olacaktı.

Ziyech ve Taliscada tamamen birbirinden farklı profiller Ziyech sağ kanatta oyunu sete yerleştirebilir Talisca da 9.5 neredeyse 2. santrafor gibi bir profil gole çok daha yakın her maç 1 gole katkı yapabilen o yüzden biri oyun kurucu biri golcü ikisi de aynı anda sahada olabilir.
Salih ve Kerem ikisi de mavi kartla yerli sayılabiliyor ve burada 1 kontenjanımız var. O nasıl olacak?

Edit: Suat Serdar'la karıştırdım.

Kerem Demirbay her türlü alınması gereken bir oyuncuydu 8+3 olduğunu unutmamak lazım Salih Özcan gelirse 11 gelecek yedeğe gelmez zaten rol olarak Kerem Demirbay ile çok farklılar Salih 6.5 Kerem ise 8.5 özelliklerini barındırıyor. Zaten Kerem Demirbay genelde rotasyon oyuncusu olacaktı.

Ziyech ve Taliscada tamamen birbirinden farklı profiller Ziyech sağ kanatta oyunu sete yerleştirebilir Talisca da 9.5 neredeyse 2. santrafor gibi bir profil gole çok daha yakın her maç 1 gole katkı yapabilen o yüzden biri oyun kurucu biri golcü ikisi de aynı anda sahada olabilir.
Bende biliyorum farklı profiller olduğunu ama hepsini alıp sahaya atsan kim taşıyacak bu adamları?

3 tane Torreira lazım. Senin ön tarafında İcardi, Ziyech, Zaha, Kerem Aktürkoğlu veya işte Tete'li farklı kombinasyonlar + üstüne bir de Angelino eklendi. Bunları aynı anda sahaya atamazsın ee bu adamlarda rotasyon oyuncusu olmaz. Üstüne Talisca falan komik olur gerçekten zaten sezon sonunda iflas bayrağını çekeriz. Daha Ramos falan diyorlar ona hiç girmedim.

Neyse benim açımdan dediğim gibi bazı tercihleri erken yaptık ve şu an çıkan fırsatları maalesef değerlendiremeyiz. Haa dersinki erken oyuncu getirmenin neresi kötü eyvallah ama getirdiğin oyunculardan sadece Angelino'yu sahaya atabiliyorsun geri kalan kadro geçen yılın kadrosu. Her çıkan fırsatı tutup kolundan getirirsek işler karışır karışmaması garip olandır. Biraz durup nefeslenmek lazım. Bize lazım olan yer belli alıp mantıklı bir çerçevede bu transfer dönemini kapatmalıyız demeye çalışıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt