Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat süper olur be keşke gelse. Manunun elinden almak zor olabilir gerçi

🗣️ Salih Özcan:

“Teklif geldi. Bunun için menajerime arama geldi. Galatasaray, çok büyük bir kulüp. Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Ama ben tamamen buradaki sezona odaklanmış durumdayım. Sözleşmemin bitmesine daha üç yıl var. Gelecek ne getirecek, göreceğiz. Ama dediğim gibi, şu anda burada tamamen memnunum ve şu anda Borussia Dortmund'a odaklanmış durumdayım.”

(Sky Sports)
bizde böyle konuşan topçular yarın gidiyor

Amrabatı alamayız da ben baya overrated buluyorum bu arkadaşı asla ManU seviyesinde falan değil.

Amrabat - Torreira olursa Boey - Angelino iki bek olarak acayip hücuma katılr ama tek sorun +3 yerliyi nasıl çözeceğiz.

Amrabatı alamayız da ben baya overrated buluyorum bu arkadaşı asla ManU seviyesinde falan değil.
2022 dünya kupasında Ziyech ve Hakimiyle yarı finalin en büyük sebebi bu adam. Ortasahada neredeyse her maçta karşısına gelen rakiplere üstünlük kurmuştu Fransa ortasahası hariç :)

Amrabat olsun öyle böyle olmaz hadi lan Nordin çöz şu transferi kardeşine yol yordam göster. Amrabat - Torreira orta sahası duvar olur.

Bu sene sözleşmesinin son yılı +1 opsiyon gösteriyor ama sanırım opsiyonda insiyatif sadece kulüpte değil. İlk maçta da yedekteymiş ayrılmak istiyor. Ciddi haberi sadece Manu ile çıktı o da sonra kesildi. En son dün bir haberde 20+5 bonusa bırakmaya razı diye bir şey gömüştüm sanırım. Olursa çok iyi olur diye düşünmekle birlikte şöyle bir endişem var Amrabat'ın milli takım ile kulüp takım performansı doğru orantılı değil o yüzden bir risk aynı zamanda.

Kalması istenmesindeki sebep Şampiyonlar ligine Yunus kalırsa 23 giderse 22 kişilik liste vermemizden kaynaklanıyor.

Galatasaray 2023-2024 CL Kadrosu

--------------------------Muslera--------------------------

Boey------------Nelsson---------Abdülkerim---Angelino

---------------------Amrabat---Torreira-------------------

Tete----------------------Ziyech----------------------Zaha

---------------------------İcardi----------------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt