Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.414
- 5.524
- 1.958
Amrabat süper olur be keşke gelse. Manunun elinden almak zor olabilir gerçi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sinan enginin instagram adreside sinan enginEk bilgi olarak:
Ikisi de Kel
bizde böyle konuşan topçular yarın gidiyorSalih Özcan:
“Teklif geldi. Bunun için menajerime arama geldi. Galatasaray, çok büyük bir kulüp. Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Ama ben tamamen buradaki sezona odaklanmış durumdayım. Sözleşmemin bitmesine daha üç yıl var. Gelecek ne getirecek, göreceğiz. Ama dediğim gibi, şu anda burada tamamen memnunum ve şu anda Borussia Dortmund'a odaklanmış durumdayım.”
(Sky Sports)
2022 dünya kupasında Ziyech ve Hakimiyle yarı finalin en büyük sebebi bu adam. Ortasahada neredeyse her maçta karşısına gelen rakiplere üstünlük kurmuştu Fransa ortasahası hariçAmrabatı alamayız da ben baya overrated buluyorum bu arkadaşı asla ManU seviyesinde falan değil.
Amrabat - Torreira olursa Boey - Angelino iki bek olarak acayip hücuma katılr ama tek sorun +3 yerliyi nasıl çözeceğiz.
Amrabat olsun öyle böyle olmaz hadi lan Nordin çöz şu transferi kardeşine yol yordam göster. Amrabat - Torreira orta sahası duvar olur.
2022 dünya kupasında Ziyech ve Hakimiyle yarı finalin en büyük sebebi bu adam. Ortasahada neredeyse her maçta karşısına gelen rakiplere üstünlük kurmuştu Fransa ortasahası hariç![]()